חוברת חיות שאיירתי

• הוסף לסימניות
שלום ערב טוב!
שמי אליהו ואני בן 17 , מגיל קטן נמשכתי לציור, כישרון כבר היה לי ב"ה ,ולי נשאר רק לפתח אותו..
רוב הזמן אני לומד אבל בחופשים כשאני מגיע הבייתה אני מצייר
בחודש האחרון יצא לי לצייר ולהתאמן הרבה בלוח..:) ובין לבין איירתי חוברת ציורי חיות לצביעה לילדים בגילאי 4-8.
יש לי גם בדרך חוברת ציורי שמיטה ששם מפורט תהליכי המלאכות בשדה והשביתה בשביעית.ושם איירתי דמות שקוראים לה רפי הג'ירף שמלווה ומנחה את הציורים .
אגב סתם כמה אתם הייתם מתמחרים כאלו ציורים?
הנה מספר תמונות נבחרות מהחוברת .

אליהו .

צפה בקובץ המצורף 212474

צפה בקובץ המצורף 212475

צפה בקובץ המצורף 212476

צפה בקובץ המצורף 212477

צפה בקובץ המצורף 212478

צפה בקובץ המצורף 212480

והנה איור אחד לחוברת שמיטה:

צפה בקובץ המצורף 212479

קבצים מצורפים

• ברדלס.jpg
    KB 138.8 · צפיות: 32
  • 0 ביטים · צפיות: 0
  • נחש.jpg
    KB 163.6 · צפיות: 0
  • סנאי.jpg
    KB 118.5 · צפיות: 29
  • איל.jpg
    KB 84.9 · צפיות: 29
  • קראק.jpg
    KB 109.8 · צפיות: 23
  • ליוותן.jpg
    KB 74.7 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
תודה!
סליחה לא הבהרתי את עצמי טוב ...
הציורים נועדו לצביעה של ילדים (יש לי חלק בגירסא צבועה אבל לא עכשיו).

• הוסף לסימניות
ציורים יפים מאוד,

• הוסף לסימניות
אפשר לשאול כמה הייתם מתמחרים על כאלה ציורים!דחוף!

• הוסף לסימניות
אתה בחור מוכשר!
אגב,זה עלה לי ענק שהתקשיתי להתבונן..

• הוסף לסימניות
מאוד מוכשר!
אגב פעם הבאה תשים לב לא להעלות ב jpg,
זה עלה בענק,וממש קשה להתרשם מהציורים ככה...

• הוסף לסימניות
הנמר- מיוחד!

• הוסף לסימניות
מדהים!
גדול ממני בשנה, יש לי עוד לאן להגיע...

• הוסף לסימניות
אתה בחור כישרוני
האם העתקת את החיות מאנשהו או הכל מהראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamarz;1411461:
אתה בחור כישרוני
האם העתקת את החיות מאנשהו או הכל מהראש

בעיקרון בציורים האלה דווקא העתקתי את הקווים המרכזיים שלה מתוך תמונות (שחלקם צילמתי בתנ"כי,,)אבל מה שכן הוספתי עליהם שרבוטים משלי.
אך אומר לכם את דעתי בענין 'להעתיק מתמונה ולצייר':
אני חושב ששאחד שזוכר בראש שלו את התמונה או החפץ שברצונו לצייר וככה הוא מצייר- זה נפלא הוא זוכר טוב זו מתנת שמיים,כמו כן אחד שיודע להמשיך קווים אולי אפי' גם מהאור העליון הוא אולי אפילו יצירתי אבל לא בהכרח יודע לצייר טוב וזה אתם חייבים להסכים איתי.
ולעומת כן צייר שמעתיק וככה מצייר וכמובן -מצייר יפה -ככה צריך להיות!כי זה לא משנה הזיכרון פה .
זה בהחלט בונוסים לצייר אך לא אמור לתת לו את היכלות את הידע את הכישרון את -הציור עצמו.
אבל אני כן ממליץ להתאמן הרבה לפני שאתם מציירים איזו דמות שבתמונה ובפרט לאלו שצריכים לציירם שוב ושוב .אבל זו צריכה לא להיות הנקודה העקרית שאמורה להיות מול הצייר עצמו .
סליחה על האריכות אך תמיד אני מדבר על זה וזה מה שאני חושב .
ושוב פעם תודה על הביקורת הבונה ותודה על המחמאות !:):):):)

• הוסף לסימניות
ציורים מהממים!!!!!
בקשר למחיר- אין לי מושג בדברים באלה..סורי:(
וברור שרוצים לצייר משהו ריאליסטי נעזרים בתמונות המוון פעמים, הרבה ציירים זה השיטות שלהם,זה לא חדש.., כאילו, מאיפה אמורים לזכור את כל הפרטים שיש לז'ירפה לדוגמא... פה כבר מדובר בזיכרון מעולה ולא ביכולת רישום טובה (ככה אני חושבת):rolleyes:

אם אלו הציורים שאתה עושה רק בחופשות, אתה צייר מדהים!! אם תשקיע הרבה עוד תגיע רחוק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה