כללי חוברת כמזכרת

• הוסף לסימניות
הרבה זמן לא יצא לי להעלות משהו, אז חשבתי שיהיה נחמד להעלות לכאן משהו שעשיתי ללקוחה.
מדובר בחוברת מתכונים קטנה גם מבחינת הגודל (A5 במצב סגור) וגם מבחינת התוכן (8 עמודי מתכונים + 6 עמודים להוספת מתכונים אישיים). החוברת תחולק בבת המצווה של החברות מהכיתה.
דרישות הלקוחה: צבעים סגול וירוק, שילוב של הרבה פרפרים ועיצוב בסגנון נקי אך אלגנטי ולא ילדותי. אציין שבת המצווה תערך סמוך לט"ו בשבט ומכאן הגיע הרעיון לכריכה.
אשמח לשמוע חו"ד.
צפה בקובץ המצורף 52284
מי שלא יודע איך פותחים את הקובץ המצ"ב: פתיחה באמצעות אקספלורר, פיירפוקס, כרום או כל תוכנת גלישה שאתם משתמשים בה. מדפדפים ע"י לחיצה בצד שמאל למעלה או למטה.

קבצים מצורפים

• ספר מתכונים.swf
    1.2 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!
עריכה מדויקת ויפה!!
האם לא כדאי להוסיף תמונה של המתכון או משהו מתוך החומרים
כדי לתת מעט חיות,
או שאפשר לתת צבעים חיים יותר בכל אופן זה אוכל, זה צריך להיות חי ומושך!!
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
חמוד מאד מאד.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד אבל עד שמוצאים את ה'צ'ופצ'יק' ....

• הוסף לסימניות
צבעים נעימים לעין,
עיצוב נקי ומיוחד,

אבל כמו שאמרו,חסר כאן תמונות כדי להחיות,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;346444:
האם לא כדאי להוסיף תמונה של המתכון או משהו מתוך החומרים
כדי לתת מעט חיות,
או שאפשר לתת צבעים חיים יותר בכל אופן זה אוכל, זה צריך להיות חי ומושך!!

נכתב ע"י st28;346484:
אבל כמו שאמרו,חסר כאן תמונות כדי להחיות,

לא סתם כתבתי בתחילה את דרישות הלקוחה. היא הגיעהעם דרישה מיוחדת של צבעים ונראה לי שאם הסגול והירוק יהיו עזים יותר זה יגרע...
לגבי התמונות - היא לא מעוניינת - רוצה מראה נקי ואלגנטי.
לפני שנה, דרך אגב, עיצבתי לה הזמנה ושירון לבר המצווה של הבן (נמצא באתר שלי - קטגוריית "שונות" - "אביב הגיע למצוות" - בצבעי ירוק אפור), כך שאפשר לראות שזה פחות או יותר הסגנון...

• הוסף לסימניות
הייתי נותנת הרבה יותר חיות לירוק, כרגע הוא נוטה יותר לצהבהב. אין צורך בגוון עז מידי אלא רק חי יותר. (בסגנון של ההזמנה לבר-מצווה).

כללית, העבודה מאד מרשימה מבחינת העימוד והעיצוב אבל חסר צבע וגם תמונות.

• הוסף לסימניות
מאד עדין ויפה,
מתאים בצבעים ובעיצוב לבת מצוה.
אהבתי.

• הוסף לסימניות
כפי שאמרו, מאד עדין ויפה אבל חסר חיות.
די שיעמם אותי לראות את אותו עיצוב שוב ושוב...

• הוסף לסימניות
מיוחד! מוצלח! רעיון מקסים למזכרת והעיצוב נפלא ועדין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>;346515:
די שיעמם אותי לראות את אותו עיצוב שוב ושוב...

גם אותי, אבל אני מאמינה שגם את מבינה שאנחנו עובדות לפי מה שמשלמים לנו, ואת יכולה להבין שאמא שרוצה לחלק חוברת קטנטנה ל-30 חברות של הבת שלה לא תרצה לשלם על יותר מגריד אחד ועיצוב כולל.
למרות שזו לא עבודה מושקעת, ביחס לבקשות המיוחדות, לתשלום ולמטרה - לדעתי היא עונה על הצרכים. מצד שני אני לא אובייקטיבית... :)

• הוסף לסימניות
מצא חן בעיני מאוד (לא כמעצבת אלא כלקוחה פוטנציאלית...) ותודה על ההסבר איך לפתוח - לא היה עולה בדעתי

• הוסף לסימניות
חמוד ביותר! :)
אהבתי את הפרפרים שמרכיבים את העץ.

שימי לב, בכותרת של עוגת השוקולד חסרה ו'.

• הוסף לסימניות
כנ"ל יפה מאוד, נקי ומאורגן , אך חסר תמונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;346439:
מי שלא יודע איך פותחים את הקובץ המצ"ב: פתיחה באמצעות אקספלורר, פיירפוקס, כרום או כל תוכנת גלישה שאתם משתמשים בה. מדפדפים ע"י לחיצה בצד שמאל למעלה או למטה.
מישו יודע אולי למה לא נפתח לי קובץ כזה או דומיו, גם לא בדרך שלעיל? :(
חסר לי איזה תוסף אולי? :cool:
(הדפדפן שלי הוא פיירפוקס, אם זה משנה למישו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה