כללי חוברת לציבור הרחב

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
אשמח לשמוע את חוות דעתכם על העיצוב והעימוד, החוברת אמורה לשמש לציבור החרב ואני לא מצליח להתמקד על הנקודות הנכונות על מנת 'לצאת לציבור', מה דעתכם?

על הכריכה אני מחפש לשים תומונה שתשקף את תוכן הקובץ המדבר על בני ישראל ומנהיגם בזמן הגלות, אולי יהודים בגלות, אולי בבל, אולי יהודים מתפללים, לא יודע, למישהו יש רעיון?
תודה

קבצים מצורפים

• סקיצה.JPG
    KB 359.3 · צפיות: 17
  • סקיצה.pdf
    KB 383.9 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
לא יודעת לגבי עיצוב. אבל דחוף לתקן ניקוד: "בֵּית רַבֵּנוּ שֶבְּבָבֶל"

• הוסף לסימניות
הניקוד מזעזע
צריך להיות בֵּית רַבֵּנוּ שֶׁבְּבָבֶל

ואני אתן לך כלל חשוב לחיים - אם אתה לא יודע לנקד, עדיף שתשאיר את זה לא מנוקד

• הוסף לסימניות
לא יודעת לגבי עיצוב. אבל דחוף לתקן ניקוד: "בֵּית רַבֵּנוּ שֶבְּבָבֶל"

• הוסף לסימניות
כדור הארץ?????....... אין קשר
כל מה שרשמת אבל לא כדור הארץ

• הוסף לסימניות
כדור הארץ?????....... אין קשר
כל מה שרשמת אבל לא כדור הארץ

• הוסף לסימניות
אתה יכול אולי להרחיב קצת על החוברת... מה צריך להיות בה????

• הוסף לסימניות
אולי במקום כדור הארץ שימי משהו שמסמל מלכות.
איזה כתר מרשים וכד'..
וכן הניקוד - לתקן

• הוסף לסימניות
בטח שכדור הארץ לא שייך פה
הצעות -
בית המקדש
מלך
כתר
האם לא רוצים לשים תמונה של הרבי?

• הוסף לסימניות
אתה מדבר על "בית רבינו שבבל" אז למה פשוט לא תכניס את 770? והמיקום ארה"ב.

• הוסף לסימניות
טוב,
על הניקוד כבר אמרו אלו שלפני
לגבי המראה הכללי
ראשית, אין אחידות וזרימה, זה נראה כמין שתי כרטיסיות יושבות אחת ע"ג השניה
שנית, החלוקה היא בדיוק בחצי הגובה, לא ממש מוצלח
והצבעים אינם משדרים מלכות או אלגנטיות. יש כאן אלמנט של החסידות והרבי מצד אחד - שזה צריך לתת צבעוניות כבדה ומראה חסידי, ומצד שני יש כאן שמחה (חתן וכלה?!) וגם אז בכל מקרה זה אמור להיות יותר אלגנטי ומרשים

אני חושבת שכדאי ללכת על משהו חלק אבל אלגנטי ומאד מכובד - כמובן - אם זה טעמם של בעלי השמחה המזמינים את הקונטרס

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
התקדמות

חבר'ה תודה על התגובות.. וואו כמה שאתם לא מפרגנים... חלק, סליחה.
ובכן, אושר, הפניה לציבור הרחב שעליה אני מדבר, היא לא עבודה בעיניים, כי הם אמורים לפתוח את הקובץ ולראות מה מכרתי להם. רק שהעיצוב - אני מחפש שידבר אליהם.
עוד משהו,
יש כאן עוד קובץ מצורף, נראה יותר טוב? אשמח לשמוע את דעתכם. (זה רק חלקו העליון של הקובץ)
מישהו הציע לקרוא לזה 'בית המקדש - עבר, הוה, עתיד', מה דעתכם?
תודה
אהה, והאם מישהו עבר על הpdf', אשמח לשמוע דעה.

קבצים מצורפים

• Copie de התחלה טובה העתק.jpg
    KB 135.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב,
אבל הטקסט על ה-770 ממש לא משהו, ובכלל נראה ששמת אותו שם "בלית ברירה"...
ו... מה זה הנוף? בבל?
תתקן את הניקוד זה צורם

לגבי הכותרת המוצעת - הרעיון יפה, אהבתי
(הרבה יותר עממי מ"דבר מלכות מבואר", מתאים למי שלא יודע מה זה)
איפה ה-PDF?

• הוסף לסימניות
איזה יפה (התוכן)! סוף סוף! ו - מזל טוב!

• הוסף לסימניות
בהחלט העיצוב כאן הרבה יותר טוב, וגם יותר מתאים הכותרת השניה כמו שאמרו לך...
וכן הפי די אפ מצויין!!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
תמונת הרקע אמורה להביע גלות.... זה מה שהיה לי, יש לכם רעיון אחר?

• הוסף לסימניות
כותרת כמו- בית מקדש עבר הווה עתיד יותר תתאים. אלא אם כן הקובץ הוא כפשוטו- שיחת דבר מלכות מבוארת. וגם אז יתכן שהכותרת השניה עדיפה.
בכלליות השני יותר "מדבר". אבל גם בו לא אהבתי את הרקע מאחורה. מה הקשר?
אם אתה שם אותיות סתם כך מעל התמונה- אז עדיך שתשים רק על התמונה של הרקע בשקיפות ואת ה-770 תשאיר בלי קשקושים מעל.
אבל כדי להגיב ממש, חייב לראות את כל העיצוב ולא רק את החלק העליון. כדי להבין את כל הקומפו'.
מזל טוב!

• הוסף לסימניות
מצאתי את הפידיאף...
העימוד נראה בסדר, יש לך שורה יתומה בפתיחה, תעביר אותה לדף הבא, או תצרף אליה עוד שורה
למה עימדת בכפולת עמודים? תצטרך להפריד אותם בסגירה לדפוס, אתה יודע?
(כי בדפוס מדפיסים בגליונות שעליהם מסדרים 8 עמודים, או 16, כך שהזוג של העמוד הראשון זה העמוד האחרון בכלל, וכן הלאה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה