חוברת מדהימה - עד הסוף!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לאחרונה הופץ במייל חוברת הנושאת את השם של ראש אשכול זה.
אם יש עדיין למישהו את החוברת המעניינת הנ"ל, אם תוכלו בבקשה להעלות את זה בשבילי.
תודה!

• הוסף לסימניות
הנה, מצאתי

קבצים מצורפים

• חוברת מדהימה - עד הסוף.pdf
    1.2 MB · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
תודה רבה! מאוד נהנתי ועזר לי!

• הוסף לסימניות
עוד דומה

קבצים מצורפים

• הרב קניבסקי.jpg
    KB 356.2 · צפיות: 20
  • הרב קניבסקי2.jpg
    KB 453.6 · צפיות: 33
  • הרב עובדיה יוסף.jpg
    KB 315.6 · צפיות: 22
  • הרב ואזנר.jpg
    KB 500.6 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
תהנו

קבצים מצורפים

• בית קברות וירטואלי.jpg
    KB 553.3 · צפיות: 25
  • אינטרנט לבית.jpg
    KB 228.9 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
הרחמן יצילנו מאינטרנט ללא סינון חזק!

• הוסף לסימניות
בית המקדש ויודוך, אתם לא אותו הבנאדם עם ניק כפול?
כולם הסכימו שהאינטרנט הורס, אבל נראה ששמתם לכם, או נכון יותר, ששמת לך מטרה להפוך את זה לתעמולה בצורה טרגית ומפחידה.
זו לא הדרך. דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום.
אסתפק במכתב הרבנים.
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;1011810:
כולם הסכימו שהאינטרנט הורס, אבל נראה ששמתם לכם, מטרה להפוך את זה לתעמולה בצורה טרגית ומפחידה.

יש לי קרובת משפחה נשואה, עם ילד, מבית חרדי טוב, והכל היה טוב. עד שיום אחד החליטה לקנות מחשב, ולא חסמה אותו. אח"כ קנתה איפון.
היום היא התגרשה, הולכת בלי כיסוי ראש, ומסתובבת עם חילונים וד"ל.
ההורים מרגישים ממש שכולים.

לצערי אני מכיר כאן בשכונה עוד כמה מקרים של צעירים שע"י שנחשפו לאינטרנט פרקו כל עול, ומתנהגים כבהמות וכגויים גמורים.

רוב ההורים שזה קרה להם - היו מעדיפים אם היה נפטר ח"ו, וזוכה לעולם הבא, מאשר שהגיע ע"י האינטרנט למצב הזה, ואין לו לא עולם הזה ולא עולם הבא.

עצוב מאוד - אך זה המצב.

• הוסף לסימניות
אני יכולה להבטיח!!! שזה לא היה קורה אם היתה לה אמונה חזקה מבתוכו.
לא האינטרנט הוא זה שהרס אותה. הוא זה שעזר לה להרס העצמי שלה.
שאלת אותה למה היא היתה זקוקה לאינטרנט כדי לפרוק עול?!
אחרי שתשאלו, תבינו שכל הסיפורים הטרגיים הללו, על אינטרנט שהורס, לא היו יוצאים לאור אם לא החינוך מבפנים היה רקוב עוד קודם לכן.
נכון, אינטרנט הורס, כולם מסכימים, רק שצריך לדעת מהי הדרך!
הדרך הזאת לא תציל את אלו שבדרך לשאול תחתיות. אם לא יהיה להם אינטרנט, תהיה להם דרך אחרת.
אני מכירה סיפור אישי של אישה שכולם מלהגים על כמה האינטרנט הרס אותה ולכן היא התגרשה ופרקה עול, בעוד שאם החיים שלה היו טובים יותר אליה והיו מקבלים את הילדים שלה למוסדות, היא לא היתה צריכה לחפש את האינטרנט כדי להתקלקל.
מסכימה שהאינטרנט עוזר להתקלקל ביתר נוחות.
ואני שואלת: מתי כבר אנשים יבינו שמסעות ההפחדות הללו והפשקוילים, רק גורמים לאנשים שאינם מסוגלים להכיל זאת, לעזוב את קרית ספר/ ירושלים/ הערים החרדיות לטובת מקומות חילוניים, ושם בכלל לצאת מהמסגרת?
להתחבר לאינטרנט ולקנות אייפון כי אם כבר ללא מסגרת אז עד הסוף???
נא להפסיק עם הנזקים הללו. תודה!

• הוסף לסימניות
מי שמתעסק קצת בנושא, ויודע מה המצב, ועד כמה חמור המצב, יודע שמה שכתוב בהודעה מעלי זה פשוט שטויות!!! [וסליחה על המילים החריפות - אך זה המציאות].

הבעיה היא שהסיפורים מגיעים בעיקר לרבנים, ולא לאנשים הפשוטים. אך אני מתעסק בנושא, ושומע סיפרי זוועה!!! תצילנה אזניים משמוע!!!

לאינטרנט יש כח משיכה עצום, הסוחף אחריו רבים וטובים. לא משנה מה מצב החברה או אמונתם או חינוכם וכדומה.

האינטרנט - בעצמו - קילקל ומקלקל רבים מאוד!!!

אף אחד לא מחוסן.

• הוסף לסימניות
הוספה להודעה מס' 12:

ולצערינו הרב, יש אף הרבה אנשים ונשים מבוגרים, עם כמה וכמה ילדים, שאחרי היחשפותם לאינטרנט, פרקו כל עול, והלכו לגור עם גויים רח"ל.

• הוסף לסימניות
רות מיכל, צר לי לבשר לך שהאינטרנט זה זה המלחמה הקשה של דור עקבתא דמשיחא, בלי קשר לחינוך. היצר הרע הזה מושך חזק יותר מחינוך טוב והגון.
מה נראה לך, בדור ההשכלה נשרו רק כאלה שהחינוך שלהם היה רקוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1011871:
רות מיכל, צר לי לבשר לך שהאינטרנט זה זה המלחמה הקשה של דור עקבתא דמשיחא, בלי קשר לחינוך. היצר הרע הזה מושך חזק יותר מחינוך טוב והגון.
מה נראה לך, בדור ההשכלה נשרו רק כאלה שהחינוך שלהם היה רקוב?

דברים נכונים מאוד.

• הוסף לסימניות
רות מיכל-
לא צריך אינטרנט כדי להתקלקל, את צודקת!
אבל להישאר בערים החרדיות רקובים מבפנים ושלמים מבחוץ זה גם לא טוב כי תפוח אחד רקוב בקופסא....

• הוסף לסימניות
מי שמכיר, יודע שמה שכתוב בתמונה זו, זה 100% נכון.

קבצים מצורפים

• 1אייפון.jpg
    1.5 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נוי, אני לא אומרת שהאינטרנט לא הורס, אני נגד מסע ההפחדות והדרך הנוראית הזו שרק דוחה את האנשים וגורמת להם להיעלם יום אחד מהבית עם השארת מכתב התאבדות..
מפריע לי שכשמביאים תמונה כזו עם צלב (למה לי לראות צלב? כי המטרה מקדשת את האמצעים??) או את זו של הקברים כותבים למעלה: תהנו!
הלכתי אתמול לגינה, וכשחזרתי קלטתי שדיברתי שם כל הזמן על נושא אחד שמעסיק אותי הרבה כרגע. יש אנשים שנהנים להתעסק עם הדברים הללו ולפתוח כמה אשכולות הפחדה כאלו. זה מהנה אותם.

רק אינני חוששת לכתוב את התגובה כי אני בטוחה שהיא לא תזיז לאלו הנוגעים בדבר, ושימשיכו להעלות עוד תמונות מופת מזעזעות להנאת הגולשים פה. בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה