חוברת מושגים ביהדות שע"י החינוך העצמאי

• הוסף לסימניות
ראיתי את חוברת מושגים ביהדות שיוצא לתלמידות כתה ז בחינוך העצמאי
ואני לא מבין למה אין שום תמונה שום איור
נראה כל כך יבש ומשעמם
אם קצת השקעה והמחשה היה אפשר להעביר את החומר הרבה יותר בקלות והרבה יותר מעניין והיה נשאר משהו גם לאחר המבחן
כוון שאין לי את המייל של החינוך העצמאי אבקש ממי שיש לו דיבור איתם
אם לו יועל לשנה הזאת אולי לשנה הבא ואולי לדור הבא
בברכה

• הוסף לסימניות
יש דיסקים....
ובאמת חבל.
הבת שלי לומדת את זה השנה מהבית לבד או עם חברות
ובאמת קשה מאוד מאוד בלי שום דבר חזותי מול העיניים

• הוסף לסימניות
משהו יודע איפה אפשר להזמין חוברות?
זקוקה בדחיפות לכמות..

• הוסף לסימניות
אם מישהי מעוניינת בדיסק עם מצגת לימוד ממש יפה (לא סתם צפיה כזאת עם שאלונים והיפרלינקים)
במחיר 10 ש"ח
מכירה מישהי שמוכרת אתן לה פרטי יצירת קשר

• הוסף לסימניות
הי אם יש למשהו מבחן במושגים של שנים עברו היתי שמחה אם היתה שולחת תודה

• הוסף לסימניות
אם מישהי מעוניינת בדיסק עם מצגת לימוד ממש יפה (לא סתם צפיה כזאת עם שאלונים והיפרלינקים)
במחיר 10 ש"ח
אם עדיין רלוונטי אשמח לפרטים

במחיר 10 ש"ח

• הוסף לסימניות
מישהו יכול\ה לסרוק לי את פרק ד' של החוברת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה