כללי חוברת מידע - דף פנימי

• הוסף לסימניות
החוברת עבור תיכון,משמשת כמידע לאורחים (תורמים וכדו'...)...
הסיפורים קשים בחלקם,לכן העיצוב קצת...אמממ...קודר.אבל מצד שני לא רציתי מידי אז שיחקתי עם הצבעים...
כמובן שהטקסט לא סופי.כרגע אני מתייחסת רק לעיצוב...

קבצים מצורפים

• חוברת.jpg
    KB 490.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
העיצוב סה"כ טוב מאוד, צבעים מתאימים, מכובד ונעים - רק: הציור של הילדה לדעתי יוצר תחושה לא נעימה. קשה לי בדיוק להצביע על הנקודה למה. אולי גם סגנון הציור לא לגמרי מחובר עם שאר העיצוב, והתנוחה יוצרת משהו לא נוח, כאילו כל החלק העליון נורא יושב עליה. גם המירכוז שלה בעיצוב מידי ממורכז. אולי כדאי להחליף. (אפשר לנסות ילדה יושבת מהורהרת.)
הפונט של שם הבת קצת כבד מידי לטעמי. ואת העיגול שם הייתי מחיליפה בפרח כמו בצד שמאל.

• הוסף לסימניות
הרושם שאני מקבלת הוא שסיפור החיים הקשה (?) של הבת מאיים למחוץ אותה תחת כובד משקלו...
כמו כן, יש משהו לא פרופורציונאלי באיור: הזרורות קצרות מדי וכפות הידיים קטנות מדי, אולי לכן זה נראה שהיא לא יכולה לשאת את המשקל... (אם תבחרי לאייר מחדש, הייתי גם מפחיתה מאוד בקפלים ובסוג-של-הצללה שעשית לה שם בחולצה. זה לא נראה טוב).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;466596:
הרושם שאני מקבלת הוא שסיפור החיים הקשה (?) של הבת מאיים למחוץ אותה תחת כובד משקלו...
כמו כן, יש משו לא פרופורציונאלי באיור: הזרורות קצרות מדי וכפות הידיים קטנות מדי, אולי לכן זה נראה שהיא לא יכולה לשאת את המשקל... (אם תבחרי לאייר מחדש, הייתי גם מפחיתה מאוד בקפלים ובסוג-של-הצללה שעשית לה שם בחולצה. זה לא נראה טוב).
בדיוק כך זה אמור להראות!
אבל חוסר הפרופורציה לא.טוב שאמרת,כי לבד לא שמתי לב...

• הוסף לסימניות
מאד נחמד ועדין.
מה שכן, זה שבאמת סנון הציור של הילדה לא כלכך מתאים לשאר העיצוב, אולי רק לעדן את הציור שלה.

בהצלחה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה