- הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki aharon;1301243:תודה לכולן על היחס, על חוות הדעת ועל השיתוף.
אני יודעת שהולך יותר קווים נקיים, אבל אני אוהבת (ואני יודעת שגם במשפחתי אוהבים) קצת יותר מעניין.
אנסה לתקן בהתאם ואעלה בל"נ בהמשך את התיקונים.
אגב, אשמח לשמוע את דעתכן - מה עדיף? ספירלה למעלה, להשחיל סרט כלשהו בתוך הספירלה בין הדפים ולתלות על הארון (על ידית הארון או על וו כלשהו) או כרטיסיות נפרדות בתוך קופסא?
שוב תודה!!
נכתב ע"י OR_Design;1301256:אנחנו הדפסנו כמה ספרי מתכונים, עם כריכה קשה וספירלה מתכת מהצד.
זה יוצא ממש יפה ונוח!
מה שכן כריכה קשה מאד מייקר אבל זה נראה סוף הדרך![]()
נכתב ע"י riki aharon;1301263:תוכלי להעלות תמונת של הספר?
תודה מראש
נכתב ע"י ruchama135;1300692:זה מושקע ויפה, אני גם חושבת שאת הפונט צריך להחליף.
לא יודעת אם מתאים לך, את נראית יותר משוכללת ממני... אבל אולי יעזור טיפה.
לא מזמן הכנתי כרטיסים של המתכונים,
קיטלגתי לפי נושאים ולכל נושא נתתי צבע מתאים (סלטים - ירוק / בשרים - אדום / מאפים - חום וכו') כך יותר קל לשלוף מהקופסא.
אמנם עיצוב מאוד פשוט ובסיסי אבל נוח לעבוד עם זה.
מצרפת כאן שתראי מה אני מתכוונת.
בהצלחה. בסוף זה כייף ושווה...
צפה בקובץ המצורף 199460
נכתב ע"י riki aharon;1301292:באיזה פונט השתמשת לחומרים?
נכתב ע"י riki aharon;1301243:תודה לכולן על היחס, על חוות הדעת ועל השיתוף.
אני יודעת שהולך יותר קווים נקיים, אבל אני אוהבת (ואני יודעת שגם במשפחתי אוהבים) קצת יותר מעניין.
אנסה לתקן בהתאם ואעלה בל"נ בהמשך את התיקונים.
אגב, אשמח לשמוע את דעתכן - מה עדיף? ספירלה למעלה, להשחיל סרט כלשהו בתוך הספירלה בין הדפים ולתלות על הארון (על ידית הארון או על וו כלשהו) או כרטיסיות נפרדות בתוך קופסא?
שוב תודה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים