עזרה חוברת נפתחת כלפי מעלה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להגדיר בקובץ אינדיזיין חוברת שתפתח כלפי מעלה ולא לצד?
או, כיצד פותחים קובץ לחוברת כזו?
עזרתכם חשובה לי.
תודה.

• הוסף לסימניות
AI נותן הדרכות מדוייקות לדברים כאלו

• הוסף לסימניות
אבל התוכנה לא מגיבה לי לעצות שלו.

מבחינת ההוצאה לדפוס, האם צריך לפתוח קובץ מיוחד, או דפים אחד אחד?

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להגדיר בקובץ אינדיזיין חוברת שתפתח כלפי מעלה ולא לצד?
או, כיצד פותחים קובץ לחוברת כזו?
עזרתכם חשובה לי.
תודה.
אם אני מבין נכון שמעוניינים להדפיס משהו כמו לוח שנה
מכינים חוברת רגילה
ובהדפסה - נותנים הוראה שהכריכה תהיה בצד שמאל (כמו באנגלית) בשונה מכל החוברות שנפתחות מצד ימין
כמובן שמדובר כאן בעמודים שוכבים

• הוסף לסימניות
אם אני מבין נכון שמעוניינים להדפיס משהו כמו לוח שנה
מכינים חוברת רגילה
ובהדפסה - נותנים הוראה שהכריכה תהיה בצד שמאל (כמו באנגלית) בשונה מכל החוברות שנפתחות מצד ימין
כמובן שמדובר כאן בעמודים שוכבים
כן, כמו לוח שנה.
מבחינת העבודה שלי אני אמורה לעבוד עמוד עמוד כרגיל, והדפוס אמור להסתדר עם ההדפסה?

• הוסף לסימניות
כן, כמו לוח שנה.
מבחינת העבודה שלי אני אמורה לעבוד עמוד עמוד כרגיל, והדפוס אמור להסתדר עם ההדפסה?
ברור, צורה ההדפסה לא קשורה להכנת המסמך
הוראות ההדפסה נותנים לדפוס אחרי שהכינו, למעט אם זה קשור לגודל, או לבליד וכדו' שצריך להכין אותו בהכנת המסמך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה