דרוש מידע חוברת פעילויות של עירית בני ברק לפסח תשפא - קיבלתם?

• הוסף לסימניות
לא קיבלנו והבנתי שחילקו כבר
אשמח לקבל לכה"פ סריקה של החוברת
תודה

• הוסף לסימניות
אגב, ראיתי מודעות רחוב לגבי תוכניות או לא יודעת מה בדיוק לא התעכבתי, זה מיועד רק לבעלי תו ירוק
מה "אשמה" ביתי בת ה-14, שב"ה לא חלתה, ולהתחסן עדיין לא יכולה ?

• הוסף לסימניות
אגב, ראיתי מודעות רחוב לגבי תוכניות או לא יודעת מה בדיוק לא התעכבתי, זה מיועד רק לבעלי תו ירוק
אולי זה הדרך לגרום לסרטים להיות לנשים ולבחורות
ולא נערות צעירות שצורחות כל הסרטים מהנאה/פחד/כיף....

• הוסף לסימניות
אולי זה הדרך לגרום לסרטים להיות לנשים ולבחורות
ולא נערות צעירות שצורחות כל הסרטים מהנאה/פחד/כיף....
הבת שלי באופן עקרוני (עקרון שלי) לא הולכת למה שלא מיועד לגילה.
לא ראיתי מה התוכניות הפעם ולאיזה טווח גילאים, אבל מה אשם מי שלא חלה ולא יכול להתחסן ?

• הוסף לסימניות
הבת שלי באופן עקרוני (עקרון שלי) לא הולכת למה שלא מיועד לגילה.
לא ראיתי מה התוכניות הפעם ולאיזה טווח גילאים, אבל מה אשם מי שלא חלה ולא יכול להתחסן ?
לא אשמה
אבל רוצים למנוע תחלואה
ולא ניתן לתת לאשנים לא מחוסנים להתקבץ במקום סגור למשך זמן רב.

• הוסף לסימניות
מה עם בדיקה סרולוגית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה