כללי חוברת תדמית

• פותח הנושא A.M
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום, יש לי להגיש פרוייקט גמר בעיצוב גראפי, אני עושה מיתוג לעסק של פלאפל
עכשיו אני צריך לעשות חוברת תדמית, מה שעשיתי בחוברת תדמית זה הקפתי את הנושאים שקשורים לפלאפל זה - בריאות, נקיון, שירות, איכות, שפע. ופשוט פירטתי כל מושג ומושג. הבעיה היא שאין לי 8 דפים, ולכן אני צריך עזרה ויעוץ מה אני יכול לכתוב.
תודה לעוזרים

• הוסף לסימניות
מישהו אולי יכול לעזור לי בבקשה...

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שאת חייבת לכתוב טקסטים ב8 דפים. את יכולה לשלב תמונות יפות ומעוררות תאבון של פלאפל, אולי גם גרגירי חומוס ולפרוס אותם אפילו על 2 עמודים.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י adyo;1780619:
שלום, יש לי להגיש פרוייקט גמר בעיצוב גראפי, אני עושה מיתוג לעסק של פלאפל
עכשיו אני צריך לעשות חוברת תדמית, מה שעשיתי בחוברת תדמית זה הקפתי את הנושאים שקשורים לפלאפל זה - בריאות, נקיון, שירות, איכות, שפע. ופשוט פירטתי כל מושג ומושג. הבעיה היא שאין לי 8 דפים, ולכן אני צריך עזרה ויעוץ מה אני יכול לכתוב.
תודה לעוזרים

תעשי כל נושא על 2 עמודים
מעוצב עם תמונות, טיפוגרפיה וכו'...
בהצלחה!​

• הוסף לסימניות
אולי תרחיבי את הפלאפל ותייצרי עוד דברים המבורגר,שווארמה, שניצ\לים
ואז תפרסי כמה דפים על התפריט של האוכל, עוד דף על התפריט של המשקאות עוד דף למבצע/ ארוחת ילדים עוד דף ליצירקת קשר וניראלי שחסר לך דפים:)

• הוסף לסימניות
מה זה חוברת תדמית?
במקום ספר מותג?
איזה מסר חוברת כזו אמורה להעביר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה