כללי חוברת

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!

אני צריך לעמד חוברת של 70 עמודים בערך.
החוברת היא חוברת פתגמים לפי נושאים הכוללת: כותרות, תתי כותרות, והפתגמים (ממוספרים).

זאת פעם ראשונה שאני מעמד חוברת כעצמאי, לכן אין לי מושג באשר למחיר.
מהו המחיר ההוגן לדעתכם?

תודה מראש והמשך יום מעולה!

• הוסף לסימניות
אין "מחיר הוגן" אלא "מחיר משתלם" לגרפיקאי/מעמד וזה תלוי בסוג העבודה (אתה גם מנקד?).
או שתיקח מחיר קבלני או מחיר פר עמוד. אני הייתי גובה (כבעל ניסיון רב שנים) בסביבות 25 ש"ח לעמוד
+ גביית תשלום על "זמן תיקונים".
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
איך הגעת ל25 ש"ח זה הכנסת קודים של בערך 10 דקות [במקרה שהמחשב או המשתמש הם באמת "לאט"] ואז בתג לעשות קובץ סגנון והלאה, אין הערת שוליים, וכו' וכו' הרי על טקסט 1אחד לוקחים בין $1 ל לעמוד 2$ [חוץ מתיקונים כו']

• הוסף לסימניות
תודה לכם!

אני חושב שאני באמצע.
מצד אחד לא צריך לנקד וכו' - רק 'לשפוך' טקסט, מצד שני זה לא רק החלת סגנון וזהו, אלא עבודה מורכבת יותר (מספור קטעים לפי נושאים, רקע מפוטושופ ועוד)

כך שאני אמור לגבות בין $2 ל25 ש"ח...

או שמא יבוא הפרוגיסט השלישי ויכריע ביניהם?

• הוסף לסימניות
נראה שאתה הכרעת בעצמך, בזה שאמרת ששאלת את השאלה לא נכונה, שאלת על עבודה שהיה נשמע בדיוק כמו שכתבת שלי שיהיה לנו רוח הקודש, ולכן מה שאמרתי נשאר נכון, לכאורה!
אם העבודה הוא יותר מורכב אז כמובן שהמחיר בהתאם, ועל משחקי גרפיקה וכד' ע"פ רוב זה לפי שעה.
נראה מה יותר הכתוב השלישי ויכריע!

• הוסף לסימניות
באשר להודעה שלי, אתה צודק.
פשוט לא חשבתי שהמחיר מתחלק לכל כך הרבה פרמטרים...

בנוגע לסכום, תפתור את זה מול חי זך, אני לא מתערב...:)

בכל אופן, הרצתי חיפוש בפורום ומצאתי תשובה, כך שאפשר לנעול את הנושא.

תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
אולי תגיד לנו איפה מצאת תשובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה