הבת של הקב"ה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
...
בעיקרון אין לי בעיה, רק אשמח לדעת איך מעבירים מקובץ מוכן לגוף המייל?לענ"ד עדיף שהתוכן יהיה בגוף המייל ולא בקובץ מצורף
אם יש כזה דבר, אשמח להצטרף
תודה על היוזמה הברוכה!!מי שרוצה להצטרף לקבוצה החדשה שגם יכתוב פה וגם ישלח מייל הצטרפות.
לשלוח מייל עם המילה הצטרפות לכתובת f0556743249 שטרודל וכו'תודה על היוזמה הברוכה!!
אני רוצה להצטרף!
רק שאלה: מה זה לשלוח מייל הצטרפות? לכתוב את המייל שלי?
www.prog.co.il
.מקפיצה לגבי פתיחת הקבוצה החדשה.
ישנה אפשרות לפתוח בקרוב קבוצה חדשה למעוניינים:
א. לכתוב פה "אני מעוניין"
ב. לשלוח מייל f0556743249 וכו'.
נשמח שתעבירו הלאה.
הקבוצה תהיה לעילוי נשמת בחורה בת 29 שנפטרה לאחר יסורים קשים וללא זש"ק.
הקבוצה התחילה היום!!!!מקפיצה
הזדמנות מיוחדת!!!!!!
יש קבוצה שהולכת לסיים בקרוב ואז בס"ד תפתח קבוצה חדשה, זה הזדמנות למי שעוד לא הצטרף להירשם.
פתיחת הקבוצה החדשה בלימוד שער הביטחון עם פירוש "לב טוב" במייל יומי כ-5 דקות ביום.
א. לכתוב פה "אני מעוניין/ת
ב. לשלוח הודעה f0556743249 וכו'.
נשמח מאוד שתעבירו הלאה.
הקבוצה תהיה לעילוי נשמת הבחורה בת 29 שנפטרה לאחר יסורים קשים וללא זש"ק, שולמית ברכה בת יניב מיכאל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים