אהבת הבריות
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
שכחתי להוסיףהתוצאה:כל הילדים בגילאי השנה שנדבקו אז,עדיין אין להם ילדים.
שכחתי להוסיףהתוצאה:כל הילדים בגילאי השנה שנדבקו אז,עדיין אין להם ילדים.
בדיחה לא מוצלחת.לפני 15 שנה היה כמין שפעת שהסתובבה בארץ,נדבקו בה ילדים בגילאי השנה עד שנתיים
התוצאה:כל הילדים בגילאי השנה שנדבקו אז,עדיין אין להם ילדים.
צדיקים נסתרים.ואגב, גם אני שמעתי מאחד מגדולי ישראל שליט"א, ש
אז לכן אנשים צריכים להושיט צווארם בפני מלאך המוות.בדרך ל''וידע כל פעול כי אתה יצרתו'' וכו' וכולם כחרס הנשבר כציץ נובל וכענן כלה וכרוח נושבת[וכרמזור שבור]
חלילה,אין לי שום כיוון של זלזול,עפר אני תחת רגליו של כל לומד תורה.(ממליצה לכם לערוך את החלק המזלזל בדעות של רבנים כלשהם)
אגב, חצי שנה לא הספיק?קורונה זו מחלה חדשה.
הדוגמא של HIV רואים את התוצאות אחרי כמה שנים.אגב, חצי שנה לא הספיק?
עד מתי זה יקרא מחלה חדשה?
חבל.צדיקים נסתרים.
תרגעו,אף אחד לא יודע כלום.וכל אחד אומר מה שמציק לו בבטן.
ואין הבדל בין אם את/ה תמציא עכשיו השלכות כביכול של הקורונה,לבין מחקרים. הכל שם בלגן אחד גדול
בדרך ל''וידע כל פעול כי אתה יצרתו'' וכו' וכולם כחרס הנשבר כציץ נובל וכענן כלה וכרוח נושבת[וכרמזור שבור]
ראו כאן:הדוגמא של HIV רואים את התוצאות אחרי כמה שנים.
ואם צריכים לעשות מחקרים אז לפעמים המחקרים לוקחים יותר זמן עד שזה מתברר מדעית.
זה היה ברכה ותקווה ללא קשר ישיר לנושא[לא הבנתי מה הקשר 'ויידע כל פעול' דווקא בקורונה, מה עם כל שאר המחלות?]
בדיחה לא מוצלחת.
בקורונה כבר יש מחקרים שהראו ירידה בפוריות הגבר בחלק מחולי הקורונה לטווח קצר.
מה יהיה לטווח ארוך? נתפלל חזק בראש השנה... והשם ירחם עלינו.
ואגב, גם אני שמעתי מאחד מגדולי ישראל שליט"א, שהוא חושש שבעוד תקופה כשייוודעו נזקי הקורונה המלאים, אנשים יתביישו לספר שהייתה להם קורונה.
באמת לא צריך להכנס להיסטריות אבל אותו אחד ששלח לנו את הנגיף בעוונותינו רוצה שנשמר ממנו וציוה אותנו בתורת האמת שלו בציווי מיוחד על זה. ציווי כזה שדוחה שבת שהיא בסקילה ויום כיפור שהוא בכרתאוקיי אז גמני הקשבתי, חתיכת 10 דקות האזנה...
המראיין נשמע מוכה דכאון לקראת הסוף, רחמיי עליו
רוצה להגיד לכולכם שמכיון ואני באופן אישי מאמינה שהנגיף הזה שמיימי לחלוטין!
הוא בא אלינו למטרה מסוימת והוא כרגע בתפקיד,
לכן כל הסטטיסטיקות לא ממש משנות,
כל המחקרים, הבדיקות, החישובים וכל השאר ממש לא רלוונטיים לעם ישראל היושב בציון,
ברגע שהנגיף יסיים את תפקידו הוא יסתלק כלעומת שבא.
הוא לא יפגע במי שלא צריך להיפגע.
ומבחינתי שימשיכו לחקור ולשבור ת'ראש ולפרסם השכם והערב את מסקנותיהם,
אבל זה לא נוגע אלינו כיהודים.
אנחנו מובלים בידי אבא אוהב ורחמן.
אתם יכולים להקשיב לראיון עם כוס קפה ועוגה, ולהשליך אותו לפח ביחד עם הכוס בסיום שעת התה שלכם.
אין לו שום משמעות.
כמובן שכל אחד יקפיד על הכללים שהורה לו רבו.
צר לי שאני לא יכול לחשוף את שמו מפני אינשי דלא מעליח
חלילה,אין לי שום כיוון של זלזול,עפר אני תחת רגליו של כל לומד תורה.
ואני שומר מכל משמר על ההנחיות,הכוללות מסיכה גם בתוך ביהכ''נ,
רק כוונתי לתיאוריות מזוויעות בשם רבנים עלומים-ש..צר לי-לא מאמין למי שלא חושף שמות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים