חוב בביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות, כדי לשלם את המינימום שצריך?
(זאת אומרת איך אפשר להפחית את הריביות וכו')

• הוסף לסימניות
פשוט לגשת אליהם ולהגיד שאין לכם מאיפה לשלם את זה, המצב הכלכלי קשה וכו וכו, ברגע הם מורידים את הריביות ופורסים לכמה תשלומים שרק רוצים

• הוסף לסימניות
ואם זה חוב של חודש קודם? זה בעיה של ריבית?(אם באמת חייבים להם)

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות, כדי לשלם את המינימום שצריך?
(זאת אומרת איך אפשר להפחית את הריביות וכו')
נראה לי שבאתר יש אפשרות לשלם מיידי ללא ריבית, וגם ע"י הו"ק באשראי.
בכל מקרה היו על זה אשכולות ומשם נראה שהם מורידים את הריביות כשמבקשים בלי לעשות יותר מידי בעיות.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אם יש לך מייצג, ואת נותנת לו לשלם דרך האתר של המייצגים פעמים רבות זה מוריד את הקנסות/ריביות שנצברו (חלק לפחות)

• הוסף לסימניות
פשוט להתקשר,
אני התקשרתי למוקד ביקשתי להוריד את הריביות, והם הסכימו מיד.
אבל כששאלתי על פריסה לתשלומים, אמרו לי שבזה כן יהיו לי ריביות.
(מעכשיו והלאה, אבל מה שהצטבר עד עכשיו מחקו)

• הוסף לסימניות
באתר אפשר לבחור שיותרו על הקנסות
בתנאי שמשלמים את כל החוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה