- הוסף לסימניות
@תפוח אדמה את באמצע התהליך או שכבר תבעת אותם?
מה זה קו המידע?בקו המידע פרסם היום
שכל מי שקיבל מכתב מיבה"ח ע"י עו"ד
שיפנה אליהם לפני פרסום והגשת תביעה
מה זה קו המידע?
ואיך פונים אליהם?
אנחנו רוצים גם להצטרף לתביעה.
כןמישהו יודע הם הם יכולים גם לבוא על חוב ישן בגין הריון ללא הפניה
או שזה רק מקרים אחרים ?
איך אני יודעת אם יש חוב אליהם?
אפשר את המייל?איצ'ה קו המידע
תפנה אליו
או בטלפון-035097000
או במיל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אז איך בודקים ?
אין לי מושגאז איך בודקים ?
אחרי כמה זמן? ומה עשיתם בנידון?אין לי מושג
אנחנו פשוט קיבלנו את מכתב מהעו"ד
שנה וחצי אחריאחרי כמה זמן? ומה עשיתם בנידון?
השאלה אם הקופה יכולה להוציא התחייבות אחורנית?שנה וחצי אחרי
קיבלנו 2 חובות אחד על אשפוז חצי יום לפני הלידה ואחד על כמה שבועות לפני
ההוא של כמה שבועות לפני מאוחדת הוציאו לנו התחייבות ושלחו לבי"ח וההוא של חצי יום לפני שלחנו (לבי"ח או לעו"ד אני לא בטוחה) הוכחת לידה ומחקו את החוב.
הם הוציאו לנו התחייבות על שנה וחצי לפני, זה נחשב אחורנית, לא?השאלה אם הקופה יכולה להוציא התחייבות אחורנית?
(פעם אחת פונתי בשבת ופעם אחת בשישי בצהרים שכבר לא היה קופת חולים)
אפשר לשאול איזה קופה?ומה היית צריכה להביא להם כדי שיוציאו התחייבות או שהיה מספיק רק לאמר להם מה שקרה?הם הוציאו לנו התחייבות על שנה וחצי לפני, זה נחשב אחורנית, לא?![]()
מאוחדת, באנו למזכירה ואמרנו לה מה קרה.אפשר לשאול איזה קופה?ומה היית צריכה להביא להם כדי שיוציאו התחייבות או שהיה מספיק רק לאמר להם מה שקרה?
תפני לקו המידע, אולי הם יוכלו לעזור.אני לא מבינה
רק אני נפלתי בפח?
רק אני שילמתי לעורך דין בסביבות 2400 ש"ח?????????
קיבלתי הודעה מהבית חולים ( אחרי ששה וחצי!)
סידרתי התחייבות מצד הקופח
שלחתי להדסה
טענו שכבר עבר לעורך דין
התקשרתי לעורך דין ניסית להתחנן שיש לי התחייבות ויבטל
אמר לי שאני צריכה כבר ללשלם שכר גם לעורך דין
שאלתי למה לא מעדכנים אותי שנפתח תיק?
ענו לי את כל הבלה בלה שכבר העלו כאן
אייימו עלי בהוצאה לפועל
שילמתי...
יש מה לעשות???
יש איך לקבל את הכסף בחזרה?
@איצ'ה קו המידע עוקב אחרי האשכול. (הוא חילק לייקים)תפני לקו המידע, אולי הם יוכלו לעזור.
הטלפון של קו המידע: 03-5097000
בהצלחה לכולם!
מייל: a035097000gmail.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים