זה דבר מקובל יש משרדי עו"ד המתמחים בתחום הגביה ובד"כ הם עובדים עם כמה גופיםרק אני תוהה
איך אותו עו"ד עובד עם כל בתיה"ח שבירושלים
זה נראה קצת חשוד...
לא בטוח שיש מה לעשותאני לא מבינה
רק אני נפלתי בפח?
רק אני שילמתי לעורך דין בסביבות 2400 ש"ח?????????
קיבלתי הודעה מהבית חולים ( אחרי ששה וחצי!)
סידרתי התחייבות מצד הקופח
שלחתי להדסה
טענו שכבר עבר לעורך דין
התקשרתי לעורך דין ניסית להתחנן שיש לי התחייבות ויבטל
אמר לי שאני צריכה כבר ללשלם שכר גם לעורך דין
שאלתי למה לא מעדכנים אותי שנפתח תיק?
ענו לי את כל הבלה בלה שכבר העלו כאן
אייימו עלי בהוצאה לפועל
שילמתי...
יש מה לעשות???
יש איך לקבל את הכסף בחזרה?
איזה פרטים את רוצה הסיפור הנ''ל קרה לנואני תבעתי אותם בבית המשפט לתביעות קטנות
אני אוספת הוכחות של עוד כאלו שקיבלו תביעה, בלי התראה / השארת מכתב אצל השכנים שלא קיימים / לא היו בבית.
אם גם אתם חויתם את אותה התנהלות כתבו לי למייל: poryesart בגימייל
הפרטים + שםאיזה פרטים את רוצה הסיפור הנ''ל קרה לנו
תפרטו יותר איזה בית חולים ולמי החוב לעו''ד או הבית חולים או לקופ''חואוו גם אני קיבלתי הודעה כזו מהעורכי דין, הוצאתי התחייבות על לפני שנתיים, והעברתי להם. והיום קיבלתי תשובה שאני חייב אחרי התחשבות 1100 ש"ח, לא ממש הבנתי, יש לי דרך כל שהיא לבטל את התשלום? אשמח ממש לתשובתכם.
מצטרף להמלצות ידידי @קל זכות.לא בטוח שיש מה לעשות
אבל בכל מקרה הייתי ממליץ שתשלחו מכתבי תלונה למשרד הבריאות ולמבקר המדינה ואלי גם לוועדה לפניות הציבור בכנסת (תלונה על הבית חולים) וללשכת עורכי הדין (תלונה על משרד עורכי הדין).
ככל ויהיו יותר פניות מהציבור הסיכוי שתופעות כאלו ימנעו גדל.
איצ'ה היקר, זו טעות בכתובת.@דוד פרידמן השני (או הראשון - עוה"ד ידידי שיושב שבעה על אחיו ז"ל עד מחר בבוקר) מרכז בימים אלה את 100 המתלוננים הראשונים לטיפול בהם.
איצ'המצטרף להמלצות ידידי @קל זכות.
אני בהלם מכמות התלונות על הוצאה לפועל ע"י עו"ד מסוים עבור בתי החולים שערי צדק והדסה.
המשותף בין למעלה מ-130 (!) מקרים שהגיעו אלינו - לטענת המטופלים:
כל הנ"ל לטענת המתלוננים הרבים, וטרם ביקשתי תגובת עוה"ד - אותה אפרסם כאן בהמשך.
- החוב קטן (כגון 160 ש"ח).
- דמי הטיפול והנספחים, מעל 1,100 ועד כ-2,000 ש"ח (פי 10 מהקרן).
- החוב טופל לכאורה כנדרש בעת הביקור בביה"ח.
- לא קיבלו אף פנייה מביה"ח או עוה"ד להסדרת התשלום - כנדרש בחוק.
- נטען במכתב עוה"ד שבוצעה מסירת התראה מראש ביד הלקוח/ שכן. לעתים עם שמות שלא קיימים בבניין.
- במקרה אחד המסירה בוצעה אל אדם שכבר נפטר לפני מועד המסירה!
- במקרה אחר בית החולים אישר כי התקבל התשלום, עוד לפני שנטען כי המכתב הראשון התקבל.
- בדקתי ומצאתי שחלקם, אנשים שכל התשלומים שלהם מסודרים בקפדנות רבה.
@קובי טורנהיים פגש את יו"ר ועדת הבריאות בכנסת והציג בפניו את הטענות.
@דוד פרידמן השני (או הראשון - עוה"ד ידידי שיושב שבעה על אחיו ז"ל עד מחר בבוקר) מרכז בימים אלה את 100 המתלוננים הראשונים לטיפול בהם.
כל מי שנקלע לסיטואציה הכואבת, מוזמן לשגר אלינו את סריקת המסמכים, הטענות, מס' נייד ותמורת עמלת טיפול סמלית הפורום להגנת הצרכן החרדי יפעל לשים קץ לתופעה.
a @haganat.com
אכן, היית בכנסת לפני יציאת הכנסת לפגרה,מצטרף להמלצות ידידי @קל זכות.
אני בהלם מכמות התלונות על הוצאה לפועל ע"י עו"ד מסוים עבור בתי החולים שערי צדק והדסה.
המשותף בין למעלה מ-130 (!) מקרים שהגיעו אלינו - לטענת המטופלים:
כל הנ"ל לטענת המתלוננים הרבים, וטרם ביקשתי תגובת עוה"ד - אותה אפרסם כאן בהמשך.
- החוב קטן (כגון 160 ש"ח).
- דמי הטיפול והנספחים, מעל 1,100 ועד כ-2,000 ש"ח (פי 10 מהקרן).
- החוב טופל לכאורה כנדרש בעת הביקור בביה"ח.
- לא קיבלו אף פנייה מביה"ח או עוה"ד להסדרת התשלום - כנדרש בחוק.
- נטען במכתב עוה"ד שבוצעה מסירת התראה מראש ביד הלקוח/ שכן. לעתים עם שמות שלא קיימים בבניין.
- במקרה אחד המסירה בוצעה אל אדם שכבר נפטר לפני מועד המסירה!
- במקרה אחר בית החולים אישר כי התקבל התשלום, עוד לפני שנטען כי המכתב הראשון התקבל.
- בדקתי ומצאתי שחלקם, אנשים שכל התשלומים שלהם מסודרים בקפדנות רבה.
@קובי טורנהיים פגש את יו"ר ועדת הבריאות בכנסת והציג בפניו את הטענות.
@דוד פרידמן השני (או הראשון - עוה"ד ידידי שיושב שבעה על אחיו ז"ל עד מחר בבוקר) מרכז בימים אלה את 100 המתלוננים הראשונים לטיפול בהם.
כל מי שנקלע לסיטואציה הכואבת, מוזמן לשגר אלינו את סריקת המסמכים, הטענות, מס' נייד ותמורת עמלת טיפול סמלית הפורום להגנת הצרכן החרדי יפעל לשים קץ לתופעה.
a @haganat.com
שלחתי מייל לרשות להגנת הצרכן החרדי בעניין החוב לבית חולים, אבל לא קיבלתי תגובה.אכן, היית בכנסת לפני יציאת הכנסת לפגרה,
לשכת שר הבריאות מודעת לענין הזה ומנסה לטפל בזה בכלים העומדים לרשותה בכל הכח.
אבל הם לא ידעו על ההיקף הנרחב של התופעה עד שחשפתי אותם לנתונים שהצטברו בפורום להגנת הצרכן החרדי,
מה שאומר שבלי השיתופים של הציבור במקרים שהן נתקלים בהם אי אפשר לעזור.
לכן חשוב מאוד לדווח למייל של הפורום בכל מקרה שמנסים לעשוק אותכם.
לצערנו, אנו מקבלים מדי יום מס' תלונות בנוגע לפעילות עו"ד עמית שווימר, המייצג את בי"ח שערי צדק או הדסה בהליכי הוצאה לפועל – עם טענות על מסמכים והתראות שכביכול נמסרו לידי הלקוחות וסורבו/ לא זכו להתייחסות, באופן שנראה מופרז ומעורר תהיות קיצוניות.גם לנו קרה...
קיבלנו היום דואר רשום עם מכתב מלשכת הוצאה לפועל (באמצעות עו"ד בן יעקב - שוימר) - דרישה לתשלום ע"ס 2,400 ש"ח, ואזהרה מעיקול, בגין ביקור עם ילד במיון לפני שלוש שנים!
הסיפור קרה ביום שישי אחה"צ לפני כשלוש שנים. נאלצנו באופן דחוף לפנות עם ילד למיון, שוחחנו לפני כן עם רופא שהיה אמור לשלוח הפניה לבית החולים. כשהגענו לבית חולים כבר נכנסה שבת ולא מצאו את ההפניה, אמרו שיבדקו ביום ראשון.
שוחררנו במהלך השבת, ומאז ועד היום לא שמענו מהם מטוב ועד רע!
הדואר שקיבלנו היום כולל טופס תצהיר מסירה מלפני חצי שנה. בתצהיר מפורטים פרטי המוסר, כאשר כתוב שהדואר נמסר לחייבת בכתובת X.
החותם מצהיר שהכתובת אומתה עם החייבת, החומר נמסר לחייבת אך היא סרבה לחתום ולא הסכימה לפרט מדוע.
אך שימו לב - בתאריך הנ"ל כבר לא גרנו בכלל בכתובת ההיא, עברנו דירה שנה לפני כן! כל התצהיר שחור על גבי לבן משקר יסודו. לא היה ולא נברא.
אעביר כמובן את כל הפרטים והמסמכים לכתובת המייל שפרסם @איצ'ה קו המידע
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים