חוגים לבנות. כמה מומלץ?

• הוסף לסימניות
ביתי בכיתה א', ורשמתי אותה ל3 חוגים בבית הספר.
התלהבות של בת ראשונה... :)
ולאחר כשבועיים של חוגים, נראה לי שקצת עמוס לה מדי,
והיא לא נהנית ממלוא הפוטנציאל בכל חוג בגלל ריבוי החוגים,
ולכן אני מתלבטת אם להוריד לה חוג אחד.

אשמח לשמוע מניסיונכן/ם, האם 3 חוגים בשבוע זה הרבה מדי לילדה בכיתה א'?
או שכדאי להשאיר לה את שלושתם?

אם זה רלוונטי החוגים שרשמתי אותה: אפיה, ציור ודרמה..

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה באמת יותר מידי חוגים,
שנה שעברה רשמתי את ביתי בכיתה א' ל2 חוגים (היא התחננה) ולקראת סוף השנה נמאס לה לחלוטין!

• הוסף לסימניות
חוג אחד מספיק להם לכל הדעות
אלא אם כן היא משועממת בת יחידה וכד'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ישר;1427644:
חוג אחד מספיק להם לכל הדעות
אלא אם כן היא משועממת בת יחידה וכד'

בעקרון היא בצהרון של בית הספר והחוגים מתקיימים במקביל לצהריון,
היא יוצאת מהכיתה של הצהרון לחוג וחוזרת.
ככה שעניין השעמום לא רלוונטי. (היא לא בת יחידה בכל אופן.. :) )

• הוסף לסימניות
אם היא בכל אופן בצהרון אז איך שהיא רוצה אם היא נהנית בחוג או לא..(למה בצהרון היא לא נהנית??)
אני בתור ילדה זוכרת שגם חוג אחד לפעמים נמאס לי ולא רציתי ללכת אבל חוג אחד זה סביר ביותר ליותר מזה אני בחיים לא אשלח את הילדים שלי כי ראיתי על עצמי שהיה קשה לי שאני חוזרת הביתה כבר חושך בחוץ ושיש עוד שיעורי בית ,מבחנים ולפעמים עוד מטלות מהקורס...בהתחלה מתלהבים ואח"כ רוצים לצאת ולפעמים בי"ס עושה בעיות ומפסידים כסף.. ואז הולכים בכח או לא הולכים וחבל (בבי"ס שאני למדתי היו 2 תחנות יציאה רשמיות וזהו)

• הוסף לסימניות
לפי דעתי לא צריך הרבה חוגים...
בהתחלה מתלהבים בשעת ההרשמה..
אבל אח"כ ההתלהבות יורדת.

יש לי בת בכיתה א בצהרון והיא התחננה שאני לא ארשום אותה לשום חוג
היא חוזרת הביתה עייפה ורוצה קצת להתעסק עם הבית...
ובצהרון יש להם כל יום חוד
אנגלית , תכשיטנות, אפיה, ריקודים ועוד...
והיא פשוט מרגישה שהיא לא צריכה יותר

• הוסף לסימניות
לדעתי מיותר
אם בכתה א' 3 חוגים, אז כמה יהיו בכתה גבוהה יותר?...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי456;1427801:
לדעתי מיותר
אם בכתה א' 3 חוגים, אז כמה יהיו בכתה גבוהה יותר?...

יהיו פחות...מנסיון

• הוסף לסימניות
אם יש להם הפעלות בתוך הצהרון, אז למה היא צריכה להוסיף עוד?
תבדקי, בד"כ יש בצהרון הפעלות.
לבת שלי היה: (לסרוגין) פלסטלינה, דרמה, התעמלות.
וחוץ מזה, כמעט כל שבוע הן אפו או הכינו מאכל לשבת ביום חמישי.
ממש לא הרגשתי שחסר לה עוד משהו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה