נכתב ע"י תובנה;2107471:כשהיא קצת תגדל תוכלי לרשום אותה ל"תו במקצב",
נראה לי מגן חובה-כבר אפשר.
אני עדיין בחיפושים לחוגי בנים...
נכתב ע"י פוזי;2107482:כשאני הייתי קטנה היו חוגי התעמלות בעץ הדעת...
כמו כן אצל גליה מצבי 19 ונראה לי שאצלה עדיין יש...
חוגי ציור תבדקו אצל זינגר
נכתב ע"י מוזיקאית;2107851:חוגי נגינה באזור פרדס כץ עוזר?
נכתב ע"י RUTYVE;2107890:אני גם מתעניינת בקרית הרצוג על חוגים לילדה בת 7
מישו מכיר ? היא לא אוהבת חוגי דרמה וכו ( היתה בתו ומקצב ויצאה, לא בגלל שהחוג לא טוב כי היא אישית לא אוהבת .. )
היא אוהבת יותר אומנות / ציור / נגינה
מי מכיר ? מי יודע ?
ואולי יש קבוצה אפילו משו קליל ולא מקצועי כמו זינגר לחופש הגדול ? איזה חוג ציור יותר מפעם בשבוע ?
נכתב ע"י חולי;2107909:הבת שלי נמצאת אצל תמר כהן מנויפלד חוג ציור ויש גם אומנות מורה מאוד טובה העניין שהיא מסיימת את החוגים יחד עם הבית ספר ופותחת בתחילת שנה נראה לי אחרי החגים.
נכתב ע"י zvih;2107913:אשמח לשמוע באילו גילאים מדובר.
תודה!
נכתב ע"י RUTYVE;2107890:אני גם מתעניינת בקרית הרצוג על חוגים לילדה בת 7
מישו מכיר ? היא לא אוהבת חוגי דרמה וכו ( היתה בתו ומקצב ויצאה, לא בגלל שהחוג לא טוב כי היא אישית לא אוהבת .. )
היא אוהבת יותר אומנות / ציור / נגינה
מי מכיר ? מי יודע ?
ואולי יש קבוצה אפילו משו קליל ולא מקצועי כמו זינגר לחופש הגדול ? איזה חוג ציור יותר מפעם בשבוע ?
נכתב ע"י זה ילד זה;2107924:בשיכון ה' גם טוב לך?
נכתב ע"י zvih;2107859:אשמח לשמוע!
לאילו גילאים מדובר?
נכתב ע"י תובנה;2107471:אני עדיין בחיפושים לחוגי בנים...
נכתב ע"י RUTYVE;2107890:היא אוהבת יותר אומנות / ציור / נגינה
מי מכיר ? מי יודע ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים