חוג איור וקומיקס לילדים

• הוסף לסימניות
בס"ד

שלום לכולן!

בשעה טובה, אחרי הדרכה בבתי ספר ושיעורים פרטיים בבית, החלטתי לפתוח שיעורים פרטיים בקבוצות קטנות.
החוג מיועד לילדים בגילאי יסודי. פרטים נוספים בפלייר המצורף.

יעל

קבצים מצורפים

• פלייר_איור_וקומיקס1.jpg
    KB 174.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נראה מרשיםן מאוד !
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
את מקבלת גם ילדים בגיל שלי?
(חבל שאין לך חוג באזורנו:()

• הוסף לסימניות
כרגע החוג לגילאי יסודי בלבד. אולי בהמשך ליותר גדולים (בת כמה את?)

• הוסף לסימניות
אבקש מאד בפעם הבאה, לעשות את הפרסום בתיאום ההנהלה.

למרות, שאני בדרך כלל מגבה את פרסומים מסוג זה, ואפילו מעודד, אבל זה יוצר תקדים להודעות פרסום נוספות שאינן קשורות תמיד לפורומים.. (ענין של נסיון, לצערי).

• הוסף לסימניות
ואי אני מקנאה בילדים!!! P:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;868178:
אבקש מאד בפעם הבאה, לעשות את הפרסום בתיאום ההנהלה.

למרות, שאני בדרך כלל מגבה את פרסומים מסוג זה, ואפילו מעודד, אבל זה יוצר תקדים להודעות פרסום נוספות שאינן קשורות תמיד לפורומים.. (ענין של נסיון, לצערי).

אוקי, האמת שחשבתי על העיניין אך כיוון שראיתי עיניינים מהסוג הזה לפני, הנחתי שזה שייך. תודה.

• הוסף לסימניות
אמנם זה לא פורום עיצוב גרפי,
אבל לציורים כמו שלך הייתי משקיעה יותר במודעה...
מגיעה לך מודעה "וואו"...
גם הרקע מפריע להתמקדות בתמונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה