חוג בישול לילדי גן

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לפתוח בגני חוג בישול,
אשמח לקבל רעיונות למתכונים קלילים לגילאי 3 4
יש לי תנור בגן,

• הוסף לסימניות
הכי כיף: העוגיות מהבצק הפשוט והנוח. (תעשי חיפוש בפורום העלו פעם)
תני להם גם שוקולד צ'יפס ועדשים לקשט את הצורות המצ'וקמקות שלהם והם יהיו מאושרים.
חצאי ביצים קשות בצורת ברווז (ראש זית שחור) על מצע דשא (מלפפונים, חסה) ופרחי עגבניות שרי.
עוגת גבינה בחושה. (הם ישפכו את תערבבי)
אגב, מי מנקה אחר כך?:eek:

• הוסף לסימניות
לא יודעת, אם את מפרסמת על חוג בישול אז תני להם דברים שאמא בבית לא נותנת.

• הוסף לסימניות
יש בבר כל מבצע עכשיו על מתכונים לילדים

• הוסף לסימניות
אני גננת, ההורים ביקשו ממני לעשות בגן חוג בישול, אני מחפשת רעיונות לדברים קלים, זה הכל,
אשמח לכל רעיון.
אגב, ברוך ה' יש לי סיעת מדהימה שהיא המנקה אחרי בחיוך ובכיף, ואני משתדלת מבחינתי לכוון את הילדים לעבוד נקי.

• הוסף לסימניות
יש ספר שנקרא "שמח במטבח"
מאוד מומלץ

• הוסף לסימניות
אפשר להכין פיתות על טאבון- מכסה כזה שעומד על כיריים- כיף מאוד לילדים. פיצה מבצק שהם יכינו צורה ויניחו את הציפויים כרצונם. קאפקייק ולקשט כרצונם. מקרוני ורוטב, מיץ תפוזים- במסחטה ידנית, רוגעלך ממלוואח עם זית בפנים, קסטה גבינה, כדורי שוקולד אם עדיין לא נמאס, בורקס גבינה מבצק עלים ומילוי, וכן הלאההההההה

• הוסף לסימניות
יש ספרים בשם "ספר האפיה הראשון שלי" ו"ספר הבישול הראשון שלי", ויש בהם מתכונים קלים לילדים כולל תמונות והסברים מפורטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה