חודים של עט גרפי-סקר קטן

• הוסף לסימניות
במה אתם יותר אוהבים להשתמש?
בשפיצים השחורים? באפורים? ולמה?

• הוסף לסימניות
האפוריםםםםםםםםםם!!!
תכף חוזרת אליך. :)

• הוסף לסימניות
באמת שאלה שאני שואלת את עצמי.
למה האפורים?

• הוסף לסימניות
מה ההבדל ביניהם?
לי יש רק שחורים (במבו)

• הוסף לסימניות
לי יש לבנים.
משהו לא בסדר אצלי? :(

• הוסף לסימניות
הלבנים[ כנראה תלוי בדגם האינטוס..]

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות אבל...מה ההבדל בין סוגי חודים בדיוק? (יש לי אינטוס 5)

• הוסף לסימניות
בטוח משהו יודע נכון...?

• הוסף לסימניות
ישנם 4 סוגי חודים: שחור, שחור עם שפיץ אפור, אפור ואפור קפיצי מוזר.

האפור קפיצי מוזר הוא לתחושת מכחול, כך הבנתי. לא הבנתי מה הקטע איתו אל כן נעזוב אותו לצורך הדיון.
השחור הוא פשוט פלסטיקי וקשה.
השחור עם שפיץ אפור הוא מאוווווד רך. בהתחלה השתמשתי רק בו ואח"כ נטשתי.
האפור נותן תחושה רכה אבל קצת "גירית".

אישית אני משתמש בשחור כי האפורים פשוט נגמרו לי מרוב שימוש.
אבל אין ספק שהאפורים שולטים.

• הוסף לסימניות
לי יש שחורים בלבד. מאד חסר לי ההרגשה של ציור על נייר. חסר לי החספוס.
איזה צבע הכי יתאים?

• הוסף לסימניות
ואפשר לקנות שפיצים בלבד?
איך? היכן? וכמה הם עולים?
כל השפיצים מתאימים לכל סוגי העטים הגרפיים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה