חודרים לי למייל!!!!

• הוסף לסימניות
בדף המייל למטה אני רואה פתאום כתוב "כרגע בשימוש במקום נוסף" מה זה אומר שחודרים לי למייל? איך אני יידע מי זה ? ואיך אני מנתק אותו?

• הוסף לסימניות
כעת החלפתי סיסמא כי חששתי על אחד שראה את הקוד. אחרי שהחלפתי עדיין אני רואה את זה.

• הוסף לסימניות
לי היה אותו סיפור
עד ששמתי לב שפתחתי את אותו כתובת מייל שלי בפל'
ולכן הוא הוא כתב לי שפתוח במקום נוסף
או שפתחת אותו גם בכרום וגם באקספקלרר

• הוסף לסימניות
מעולם לא ראיתי דבר כזה
איפה זה מופיע?
זה מפחיד

• הוסף לסימניות
תבדוק לפי כתובת ה IP מאיפה גלשו לך, ובהרבה מקרים תוכל לדעת לפי זה מאיפה נכנסו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1392479:
תבדוק לפי כתובת ה IP מאיפה גלשו לך, ובהרבה מקרים תוכל לדעת לפי זה מאיפה נכנסו.
איך אפשר לבדוק לפי כתובת IP?

• הוסף לסימניות
בצד שמאל למטה כתוב: פעילות אחרונה בחשבון פרטים. לחיצה על פרטים מאפשרת מידע האם החשבון פתוח בעוד מקום ומה כתובת ה IP.

• הוסף לסימניות
מה יעזור שהחלפת סיסמא, כל עוד אצל השני עדיין פתוח.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות של "צא מכל ההפעלות האחרות"

• הוסף לסימניות
מצד שמאל למטה אפשר ללחוץ על הקישור ולראות מאיפה התחברו.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה הרבה, אבל לא מדאיג אותי, כי כל הכניסות הם מאותו IP, שהוא שלי.

זה יכול לקרות גם אם יש שירותים נוספים של גוגל פתוחים באותו דפדפן, או באחר. למשל, אם אתם מחוברים בו זמנית גם למפות גוגל, או לאנליטיקס וכולי, זה נחשב שהחשבון פתוח במקום אחר.

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות כשמתחברים באופן זמני ממחשב אחר ושוכחים להתנתק, או שסימנו בטעות "השאר רשום".
אין לי מושג איך אפשר להתנתק ממחשב אחר.

• הוסף לסימניות
צד שמאל למטה כתוב: פעילות אחרונה בחשבון... פרטים"
לחיצה על פרטים מביאה לפתיחת חלון שם יש אופציה של יציאה מכל ההפעלות האחרות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תלחץ/י על "יציאה מכל ההפעלות האחרונות"

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 8.5 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה