כללי חודשי השנה

• פותח הנושא MV25
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לגן ילדים
בתקווה לסיים את זה הלילה

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 341.6 · צפיות: 19
  • 2.jpg
    KB 116.8 · צפיות: 17
  • 3.jpg
    KB 106.5 · צפיות: 12
  • 4.jpg
    KB 128.5 · צפיות: 10
  • 5.jpg
    KB 118.9 · צפיות: 12
  • 6.jpg
    KB 116.5 · צפיות: 13
  • 7.jpg
    KB 108.8 · צפיות: 16
  • 8.jpg
    KB 113.1 · צפיות: 19
  • 9.jpg
    KB 112.3 · צפיות: 14
  • 10.jpg
    KB 119.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יפה מאד.
מפריע לי קצת שבחודשים חשון וניסן יש 'מישמש' בין שני סיגנונות - ציור וצילום. בכל החלקים האחרים זה 'או או' ובשני החודשים הללו יש עירבוב. לי זה קצת הציק.

• הוסף לסימניות
עבודה נאה!
בתשרי הייתי מצפה לראות יותר ירוק..סכך, ארבעת מינים... מידי אדמוני שם...
ו-לסדר אם הקומפוזיציה שתיהיה פחות עמוסה...

הצלחות ולילה פורה!

• הוסף לסימניות
שיניתי קצת את תשרי

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    KB 199 · צפיות: 19
  • 12.jpg
    KB 330.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יפיפה!

• הוסף לסימניות
מקסים. אישית הייתי מעדיפה מסגרות פחות דרמטיות ויותר ילדותיות. אבל יש כאן עבודה מקסימה!

• הוסף לסימניות
יפה ביותר!
המלצה אישית- תורידי את התמונות, לא הגנת עליהם עם סימן מים וכל מי שרוצה יכול להוריד אותן להנאתו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה