חודש חדש שבוע חדש התחלות חדשות.

• הוסף לסימניות
חודש טוב וחנוכה שמח
סתם משתפת בשתי סקיצות חמודות שציירתי בזמן שהייתי חסרת השראה או מוטיבציה לאיור שהייתי צריכה לסיים.
(אל דאגה ,עכשיו הוא כבר גמור .)

הבת יצאה יותר חמודה ..
איך הייתם מעדיפים אותה? עם האוזניים בחוץ או בלי?
אני חושבת שאני מעדיפה עם..❤️

כל הזכויות שמורות אין להוריד או להעתיק בכל דרך כולשהיא
(לרבות חה חה חה.)
הצלוחעס.
0E036B23-1D7A-40B5-9290-38D4D110552C.jpeg
B631957A-DF92-4800-9D8A-5E7FF947E92C.jpeg

863F568D-A2D2-4EDF-A82C-23EBF93DC66C.jpeg

• הוסף לסימניות
ברור שהילדה וברור שעם האוזניים
דבש!!!
איזה כיף שנתת לי אותה!! ממש תודה!!
אכפת לך רק אם אני אמחק את החתימה שלך? זה קצת מפריע... מעדיפה לשים שם את החתימה שלי אם לא אכפת לך.
שוב תודה מראש

• הוסף לסימניות
ברור שהילדה וברור שעם האוזניים
דבש!!!
איזה כיף שנתת לי אותה!! ממש תודה!!
אכפת לך רק אם אני אמחק את החתימה שלך? זה קצת מפריע... מעדיפה לשים שם את החתימה שלי אם לא אכפת לך.
שוב תודה מראש

תזכירי לי רגע מי את ?
לא .. אני לא מכירה אותה ואין לי מושג על מה היא מדברת..
לצינווווווק!
ואההה האאא אההה האאא אהה!

(אגב, עד עכשיו אני לא מבינה מאיפה את מסיקה מסקנות גברת..:confused:)

• הוסף לסימניות
ליבליב את מוכשרת שבא לי לבכות!

את מדהימה. ואם זה בלי השראה----

תמשיכי
ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
^_____________^ נורא חמוד ומוצלח!
כמובן עם האוזניים (לא רואים אותם בכל מקרה כשהן מוסתרות...)

• הוסף לסימניות
^_____________^ נורא חמוד ומוצלח!
כמובן עם האוזניים (לא רואים אותם בכל מקרה כשהן מוסתרות...)
כן זאת הייתה השאלה.
אם יפה לה שרואים אוזניים או שלא רואים
(פשוט להגיד .״בלי אוזניים״ נשמע לי אמ.. לא נכון. כי יש לה אוזניים כמובן..:rolleyes:)

• הוסף לסימניות
יופי של ציורים!
הציור הראשון של הילדה מזכיר לי ציורים ספר ישן באנגלית בשם The cat with the Hat או משו כזה. חבל שלא זכרתי לבדוק את שם הצייר.

• הוסף לסימניות
יופי של ציורים!
הציור הראשון של הילדה מזכיר לי ציורים ספר ישן באנגלית בשם The cat with the Hat או משו כזה. חבל שלא זכרתי לבדוק את שם הצייר.
מתכוונים ל-"The cat in the hat" של דר' סוס? כי זה לא כ"כ מזכיר.

• הוסף לסימניות
כן זאת הייתה השאלה.
אם יפה לה שרואים אוזניים או שלא רואים
(פשוט להגיד .״בלי אוזניים״ נשמע לי אמ.. לא נכון. כי יש לה אוזניים כמובן..:rolleyes:)

חחחחחחח כן, ובסגנון שלך זה נראה לי נחוץ שיהיה אוזניים זה כבר נהיה חלק מהסגנון של האיורים שלך לפי מה שראיתי עד עכשיו וזה ממש מוסיף :)
בכל מקרה אני בעד שיהיה לאנשים אוזניים, אוזניים זה אחלה דבר, אפשר לשמוע בהם וכדו'.

• הוסף לסימניות
חחחחחחח כן, ובסגנון שלך זה נראה לי נחוץ שיהיה אוזניים זה כבר נהיה חלק מהסגנון של האיורים שלך לפי מה שראיתי עד עכשיו וזה ממש מוסיף :)
בכל מקרה אני בעד שיהיה לאנשים אוזניים, אוזניים זה אחלה דבר, אפשר לשמוע בהם וכדו'.
יאפ. אוזניים זה דבר מומלץ.
לכו לקנות.
(תודה אגב , לא אמרתי לך בתגובה הקודמת)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה