חודש טוב ושמח (ילדות בנות 3..)

• הוסף לסימניות
שיהיה לנו חודש שמח, מאושר ומלא אהבה!

קבצים מצורפים

• IMG_1177.png
    KB 427.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מילכי,את לאחרונה מפגיזה: )

• הוסף לסימניות
תמונה יפהיפיה
אני מעירה על זה כל פעם מחדש וגם אחרים ראיתי שהעירו לך על זה
העריכה שלך גורמת לעור תמיד לחהראות פלסטיק של בובה
גם אני אוהבת חלק אבל אמיתי וטבעי
אצלך זה לא טבעי
ובטוח שתגיבי כמו תמיד שזה ענין של טעם וריח
לדעתי זה לא ענין של טעם וריח אלא זה פשוט לא נכון

הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1093067:
תמונה יפהיפיה
אני מעירה על זה כל פעם מחדש וגם אחרים ראיתי שהעירו לך על זה
העריכה שלך גורמת לעור תמיד לחהראות פלסטיק של בובה
גם אני אוהבת חלק אבל אמיתי וטבעי
אצלך זה לא טבעי
ובטוח שתגיבי כמו תמיד שזה ענין של טעם וריח
לדעתי זה לא ענין של טעם וריח אלא זה פשוט לא נכון

הרבה הצלחה

אז אני פשוט לא אגיב :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מילכי מדהים!!
הצבע לא טוב.. אפרסקי ורוד מדי

• הוסף לסימניות
יואוו איזה מתוקות!!!
אהבתי את השמחה שלהם, תפיסה מצוינת!!

התמונה חדה? או שזה נראה כך בגלל ההקטנה (בעיקר הימנית- העיניים לא נראות חדות)

• הוסף לסימניות
הצבע לדעתי נראה אחרי איפור, יש כאלה שיגידו זה היופי, אני אומרת תמונות [באמת] יפות אבל.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה