כללי חו''ד ושיתוף לוגו>>>

• הוסף לסימניות
השני בהחלט יפה וכרגע גם נראה מתאים בגלל הזרימה שלו.
אך יש ריבוי אלמנטים בש', גם לב וגם תו נגינה ניתן לותר על אחד מהם לטובת הקריאות של הש'.

אגב- אם התחברת לראשון, את יכולה לבנות את אותו הרעיון על פונט כתב יד וכך תקבלי גם את הזרימה של השני.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הפשטות והרצינות של הראשון
אבל כמו כולם השני יותר מתאים.

אם את נשארת עם הפונט הזה כמה הארות קטנות
לסדר את הצ'
לקרב את הל' הראשונה לאות י'
לקרב בין שתי המילים
לעבות את הש' שב"מפתח סול"

בהצלחה ענקית!

• הוסף לסימניות
שניהם מקסימים
אהבתי את הראשון, יותר נקי ומקצועי, אבל הייתי מנסה להעביר את התו - לי', במקום בנפש.

לגבי הפונט של השני, יש לו משהו יותר זורם וגמיש, שמתאים לרכות של הנפש. וכמובן בצבע של הראשון.

• הוסף לסימניות
לדעתי הראשון כי השני לא מספיק ברור האות ש לא ברורה

• הוסף לסימניות
השני ...

• הוסף לסימניות
אני גם בעד השני.

חושבת שכולם קראו כאן צליל הנפש בגלל שזה צמוד לדוגמא הראשונה שם ברור שהמילים הן - צליל הנפש.
אבל אם זה יעמוד בפני עצמו לבד - העין רואה דבר ראשון - צליל הנפץ.
לכן, כדאי לעבד את זה שיהיה מודגש שהאות היא ש'.

• הוסף לסימניות
אין מילים,
עזרתם הרבה מאוד.

חושבת כרגע לעבד את השני ולנסות פונט אחר עם עיבוד לאייקון שיהיה יותר קריא.
ואמשיך לשתף.

אני לא התחברתי לשני בעיקר בגלל שהפונט נמאס ולא מתאים ללוגו שאמור להישאר לאורך זמן.
אשמח לשמוע המלצות על פונט אחר מכל חברה שהיא.

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
הראשון הרבה יותר יפה ויצירתי
ולדעתי זה גם פחות צועק תו - מוזיקה
ובשני התו הרבה יותר משמעותי, וזה הרבה יותר משדר מוזיקה מאשר נפש
חוץ מזה שהראשון יש לו מקוריות
מדהים

• הוסף לסימניות
הראשון הרבה יותר יפה ויצירתי
ולדעתי זה גם פחות צועק תו - מוזיקה
ובשני התו הרבה יותר משמעותי, וזה הרבה יותר משדר מוזיקה מאשר נפש
חוץ מזה שהראשון יש לו מקוריות
מדהים

תודה שמחה לשמוע, כי גם אני עדיין חושבת כך........ את בס''ה השלישית שנותנת קול לראשון..

• הוסף לסימניות
הראשון לא טוב......

• הוסף לסימניות
טוב אז אני מצטרפת למצדדים בראשון
משדר הרבה יותר מקצועיות ויציבות
השני בעיני נראה מתבקש יותר מדי, אמרנו תרפיה, שמנו לב, אמרנו מוזיקה שמנו מפתח סול. מה גם שהעמדה לא מספיק מוצלחת והמפתח סול נראה לי קצת בוקי מדי.

• הוסף לסימניות
אהבתי את השני. לדעתי משדר יותר רוגע.
(רק אני שמתי לב ללב?)
הראשון גם מקסים. אבל מעט יותר נוקשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה