כללי חו''ד לוגו לחוג פילאטיס

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לשמוע הערות, תודה מראש!!:)
sk1.jpg

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין שעדיין אין משפט סגור אז כתוב שם שטויות....

• הוסף לסימניות
הבסיס משאטרסטוק??
מוכר לי מאנשהו שם

• הוסף לסימניות
תנסי שיהיה יותר מינימליסטי פחות סילסולים ושגוף האותיות יהיה יותר יציב וזקוף לשדר על היציבות שהשיטה נותנת
או שאת יכולה בכלל ללכת על הכוון של המתיחות, נראה לי שהם הכי אומרים פילאטיס

• הוסף לסימניות
לוגו יפה. משדר תנועתיות.

• הוסף לסימניות
הכיוון נחמד.
מה רצית לשדר כאן? בדקת מה זה פילאטיס?
אני הייתי הולכת על כזה כיוון לזומבה, לא לפילאטיס.
פילאטיס הוא כושר 'כבד' יחסית ומחושב, לא קליל ורקדני כזה.

בנוסף זה היה נראה לי 2 לוגואים, חסר גיבוש וקשר בין החלק העליון לפונט.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה
הייתי מחליפה את הפונט למשהו יותר זורם
ומשנה את הצבע

• הוסף לסימניות
הלוגו לכשעצמו מאוד יפה וזורם
לא הבנתי מה קשורות ה S וה K? זה שם+משפחה?

כמו כן, הייתי משייכת הלוגו יותר לכיוון של ריקוד/מחול וכד'
ולאוו דווקא לפילאטיס
פילאטיס נראה לי שהוא יותר רפואי ופחות כייפי- אולי אני טועה?
זה לפי מה שידוע לי..
וגם אם לא, זה לא מחול..

אבל בכללי יפ-ה מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה