• הוסף לסימניות
היי לכולם.
קפצתי מהפורום השכן, אני לא מבקרת קבועה כאן כי אני מגדירה את עצמי כצלמת חובבת ותו לא, אבל יש לי הפעם כמה תמונות שצילמתי ואשמח לקבל עליהן חוות דעת מכל סוג.
התמונות ללא עריכה מלבד האחת לפני האחרונה שהדגשתי בה את הצבעים (התמונות חדות יותר במקור, רק הכיווץ שלהן טשטש אותן).
תודה:)

קבצים מצורפים

• IMG_1253.jpg
    IMG_1253.jpg
    KB 144.6 · צפיות: 22
  • IMG_1300.jpg
    IMG_1300.jpg
    KB 97.6 · צפיות: 17
  • IMG_1369.jpg
    IMG_1369.jpg
    KB 159.5 · צפיות: 22
  • IMG_1627.jpg
    IMG_1627.jpg
    KB 90.4 · צפיות: 24
  • IMG_1689.jpg
    IMG_1689.jpg
    KB 54.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
2 הראשונות לא משהו.

באחרות הקומפוזציות טובות, סיפורים טובים.

• הוסף לסימניות
אהבתי את המפל עם השחפים

• הוסף לסימניות
2 המפלים יפים.
איפה צולם?

• הוסף לסימניות
תודה.
מפלי הניאגרה

• הוסף לסימניות
האחרונה מדהימה! צילמתי את זה בזום, או לקחת את המצלימה לאוניה מתחת המפלים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפירמה;2105394:
האחרונה מדהימה! צילמתי את זה בזום, או לקחת את המצלימה לאוניה מתחת המפלים?
צילמתי מהסירה

• הוסף לסימניות
תמונות ממש יפות
נראה לי שכדאי להעלים את העשבים ברביעית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה