כללי חו''ד

• הוסף לסימניות
אני ישמח לשמוע חו''ד

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    1 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
למה לא להסתפק בקטא המרכזי לבד שהוא מאוד מאוד יפה
ללא התכלת והכחול מסביב
לדעתי זה יראה הרבה יותר יפה ומכובד

• הוסף לסימניות
מיוחד!
נראה לי גם שהתכלת והכחול מיותרים
ואת המילים "בית המדרש בית שמש" אפשר להושיב בצידי הכתר על "הפסים"
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי בדיוק כי לביהמ''ד יש שתי שמות גדולים וזה לא נכנס שם

• הוסף לסימניות
גם אני בדעת כולם
הכחול והתכלת מיותר
תחשוב איך להכניס את המלל אולי להקטין...

• הוסף לסימניות
שינוי

אני ישמח לשמוע חו''ד
ותודה לכל המשיבים

קבצים מצורפים

• ללא שם-2.jpg
    KB 961.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
;)הרבה יותר טוב, הייתי מורידה את הקשת שעל הכתר זה נראה קצת בלי קשר.
בכל אופן עבודה יפה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
להוריד את הקשת ואת ההילה הצהובה.
סתם שאלה, למה לא פתחתם את האשכול בפורום עיצוב גרפי המתאים לחוו"ד? (פה זה לבקשות ומתנות וכד')

• הוסף לסימניות
הקשת זה במקום השם של הבית מדרש

לגבי השאלה לגבי אשכול בטעות פתחתי כאן
תודה לכל המשיבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה