כללי חווד- זהירות נשים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל תגובות
זאת תמונה שתודפס בגודל 70\50

• הוסף לסימניות
תמונות נשים יש להעלות כקובץ זיפ, שים לב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shilat;359068:
אשמח לקבל תגובות
זאת תמונה שתודפס בגודל 70\50

אופס הקובץ לא עלה...

קבצים מצורפים

• עיצוב.rar
    1.2 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
יפה, חשוך.

• הוסף לסימניות
מאד יפה, גם אני חושבת שזה קצת חשוך,

• הוסף לסימניות
יפה.
הפריע לי הפינות המעוגלות.

קבצים מצורפים

• עיצוב.jpg
    KB 5.5 · צפיות: 33
  • עיצוב1.jpg
    KB 6.7 · צפיות: 14
  • עיצוב2.jpg
    KB 4.7 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
לפינות מעוגלות באמת
יש שני דרכים
א. לקבוע מראש את גודל המסגרת בלי לשנות אחר כך
ב. (רק באילוסטרייטור) לעשות מרובע ולתת לו אפקט round corner זה ישמור על הפינה מעוגלת כל עוד לא תעשה לו אקספנד
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אהבתי את הפינות המעוגלות, רק באמת כדאי לדייק בהן, וגם ברווחים בין התמונות.

בנוסף, הייתי נותנת משקל גדול יותר לתמונה המרכזית של שניהם.
והחיתוך שלה באמצע - בצוואר של הכלה - לא ממש נעים.

• הוסף לסימניות
למה הכלה משחקת סנוקר? זה קטע חדש?

• הוסף לסימניות
יפה מאד,:)
מצטרפת להערות הקודמות

• הוסף לסימניות
הייתי משחקת עם הגוונים של התמונות, חלק טבעי, וחלק בגוונים שונים

• הוסף לסימניות
יפה מאד. דוקא אהבתי את הפינות המעוגלות. וכמו שכבר כתבו-אכן כדאי לשיק עם הצבעים. חלק טבעי וכו'...
יפה!

• הוסף לסימניות
זה לא היה מוצלח...ניסיתי..
תודה לכל התגובות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה