כללי חווד/ כאילו לוגו

• הוסף לסימניות
סתם מתוך שיעמום :D

בכל אופן, מה דעתכם?

יש מה לשפר/להשביח?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 71.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
16 צפיות ולאף אחד אין מה להגיב?!?!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה יפה מאד, אבל משום מה, הכיתוב נראה לי מטושטש. אולי זו הרזולוציה?
אולי יום אחד מישהו יעלה פה מדריך לאיך מייצרים כזה דבר

• הוסף לסימניות
אמ...
טוב אענה כדי שלא יהיה 17 צפיות ללא תגובה.
אז הלוגו נראה טוב. אפילו טוב מאוד,
חשבנו שעיצבת אותו "בכאילו".. לכן לא חשבנו להגיב...(בכל אופן אני..)
תגיד גם למי מיועדת ההזמנה, נדע עד כמה זה מתאים.

• הוסף לסימניות
זה יפה מאוד, אבל רוב הקרדיט מגיע כנראה לשאטרסטוק על הכתר המהמם
וכן למעצב הפונט.
שאר הקרדיט מגיע לך על השימוש המושכל בסגנונות העיצוב של פ.ש.

• הוסף לסימניות
לי חסרות קצת נגיעות של צבע,
יותר מדיי זהב.

• הוסף לסימניות
זה מידי מונוטוני. העיצוב עצמו יפה, הצבע האחיד מידי זוהר וזורח...

• הוסף לסימניות
יפיפה....
אולי תפחיתי קצת מהזהב???:rolleyes:

• הוסף לסימניות
בהיגיון, אם האותיות "חרותות" ברקע הזהוב (ה-Pillow Emboss, שאגב, לדעתי אינו מתאים למרקם), כעצד ייתכן שהן גם מטילות עליו צל, כאילו היו מרחפות במרחק מה ממנו?!

• הוסף לסימניות
שאני אענה ב"כאילו"? ומתוך שיעמום?
או להתייחס ברצינות...

• הוסף לסימניות
החלק השמאלי של הכתר נראה כאילו יש שם בליטה ענקית בגלל מעברי הצבע,
ואילו בצד ימין זה נראה שטוח לחלוטין! אני מציעה לעשות את אותו מעבר צבעים בשני הצדדים בצורה של השתקפות מראה, שזה יהיה זהה לחלוטין.
קשה להגיב על "כאילו לוגו" וגם שלא רואים אותו בתוך הזמנה.
אולי תשים אותו בתוך הזמנה ונראה איך זה?
לא נראה לי שזה יותר מדי זהב אם זה יהיה בתוך הזמנה.
אכן כתוב על זה "הזמנת כבוד", לכן אנ מניחה שזה אכן המטרה?? שזה יהיה בתוך פלייר כזה של הזמנה?
יכול להיות נהדר.
ואולי נשמע מה באמת מתוך זה אתה עשית ומה מתוך זה לא..?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה