כללי חווד ללוגו

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את הערותיכם המחכימות.
לוגו לבית מלאכה לתכשיטים יחודיים.

קבצים מצורפים

• logo_1.png
    KB 56.1 · צפיות: 8
  • logo_2.png
    KB 45 · צפיות: 10
  • logo_3.png
    KB 39.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
כהמשך לדיונים הקודמים בעניין לוגו: הנ"ל אינם לוגואים. אנא, ערוך חיפוש בעניין לוגו ותחכים בנושא. בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;322508:
כהמשך לדיונים הקודמים בעניין לוגו: הנ"ל אינם לוגואים. אנא, ערוך חיפוש בעניין לוגו ותחכים בנושא. בהצלחה רבה!

אכן, נראה יותר שלט לדלת.

• הוסף לסימניות
גם אני למדתי...

גם אני למדתי בשיעורי עיצוב שלוגו צריך לעבוד בשחור לבן שיש לו כללים וכ'-מה זה משנה?-הלקוח אוהב את זה ורוצה שזה מה שיהיה על הפירסומים,נייר מכתבים,והאתר שלו!

• הוסף לסימניות
לשאול מה זה משנה זה קצת מעליב את המקצוע...
מדוע לא פתחת חוו"ד לקישוט? מדוע בחרת דווקא בכותרת "חו"ד ללוגו"?

• הוסף לסימניות
תשאל אותו (קרדיט לפרוג, זה כמעט ציטוט.) האם כשבית המלאכה הזה יעסיק 1500 אמנים , ויחלוש על 13 קומות באחד המגדלים היקרים ביותר במנהטן, הלוגו הזה יתלה בענק על בראש המגדל? אנשים יחשבו שיש לכלוך על החלון...

• הוסף לסימניות
תקשורת, אני הייתי מנסח את זה יותר עוקצני... משוכנע כמוך!

• הוסף לסימניות
אתה כותב בסגוריים שזה (כמעט) ציטוט, אני רק מעיר למנסח האלמוני שאתה ציטטת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארז ליברמן;322517:
גם אני למדתי בשיעורי עיצוב שלוגו צריך לעבוד בשחור לבן שיש לו כללים וכ'-מה זה משנה?-הלקוח אוהב את זה ורוצה שזה מה שיהיה על הפירסומים,נייר מכתבים,והאתר שלו!

רק שיהיה לו ברור שזה לא לוגו...

• הוסף לסימניות
סליחה, אבל אני חושבת שבפוטנציאל יש פה לוגו מעולה.
יש סגנון כזה של לוגואים, ואי אפשר להיות מקובעים לחלוטין.

כמו שזה עכשיו עוד צריך לעבוד על זה, אבל העיטור (בהנחה שהוא מקורי שלך) מיוחד במינו והפונט העתיק ממש מתאים לו (קשה להגיד בודאות בכזה גודל, אני מקווה שזה אכן פונט תקני בלי מוזרויות).
הפונט הראשי לא מתאים לעומת זאת, דק מדי, ונראה נדוש מדי.
לגבי העיטור, נסה לקחת חלק ממנו ולא לעשות פינה אלא משהו יותר זורם. זה יכול לצאת מדהים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה