חוו''ד פרסומת

• הוסף לסימניות
פרסומת בסיום ווידיא

קבצים מצורפים

• לוגו.mov
    KB 832.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
פשוט, אבל חמוד מאד.
שמת לב שיש טעות במילה "וידאו"

• הוסף לסימניות
עוד משהו, הנקודות מופיעות לפני שהמכחול נוגע בהם, אם זה היה הפוך זה היה יותר מזכיר תחושה שכאילו הוא כתב אותם.

• הוסף לסימניות
יכול להיות אבל מצד שני אם תתני למישהו פרסומת שרשום בה ווידיא הסיכוי שהוא יחזור אליך קלוש אלא אם כן הוא אחד מהדברים הבאים

• דובר אידיש כבד

• לא מכיר את המושג וידאו
הביקורת לא כדי להיות שלילים
פשוט רוצים שתצליחי :)

• הוסף לסימניות
לא נפגעתי זה בסדר גמור אני שמחה להשתפר - אגב את הקליפ הזה עשיתי על מצגת לדוברי אידיש
(דוברת: אידיש,עברית,אנגלית)

• הוסף לסימניות
הרעיון חמוד!
לתשומת לבך: גרפיקה ועיצוב גרפי זה אותו דבר כמדומני (ועדיף לכתוב עיצוב גרפי, זה נשמע יותר מקצועי)
אם את שמה בסוף של סרט את הפרסומת שלך - לדעתי אין צורך לכתוב שאת מעמדת
זה לא עושה רושם טוב. אנשים רוצים לדעת שאת מתמחה בסרטים, אין להם צורך בתוך הסרט שתעמדי טקסט, לא כך?!
הסאונד מדהים! תתאימי את הכניסה של האויבקטים לקצב של המנגינה.
וכדאי לתת יותר חיות לרקע ולטקסט הראשי.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
רעיון יפה וגם הביצוע.

ה"נקודות" שכבתו קודמיי יש בהן מן המשהו.

ככלל זה יפה. הייתי נותן קצת יותר קצב למכחול ושיגיע שניה לפני הטקסט.

ושוב יפה מאוד

• הוסף לסימניות
זה מצויין כבאנר פרסומי בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מאד מאד אהבתי את זה במיוחד את הרעיון של הנקודות רק שהיה יותר יפה אם היית עושה כאילו המכחול מצייר את הנקודות ולא שיופיעו אחר כך

• הוסף לסימניות
ב"ה

רעיון יפה מאד

דרך אגב לכל המעירים
מה שקורה פה הוא "לגעת בנקודה" זה אומר שיש כבר נקודה והמכחול נוגע בו

• הוסף לסימניות
לדעתי יש כאן מידי הרבה מלל בשביל פרסומת כ"כ קצרה.
א"א להספיק לקרוא את כל הכתוב.

• הוסף לסימניות
אני דווקא התלהבתי מהפשטות,
זה פשוט, אבל בהחלט עם שיק.
וזה עדיף על כל הלוגויים התלת מימדיים שמסתובבים וקופצים, בלי שום יופי.
ובקשר לנקודה, ברור שהרעיון זה -לגעת בנקודה ולכן הנקודה נוצרת אחרי המכחול.
הרבה הצלחה זה חמוד מאד...

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות הארות ומחמאות עוד לא סיימתי את זה בכלל ואני ידודעת שהוא צריך הרבה שיפורים
אגב מה שהכי הפריע לי אף אחת לא שם לב:
*בסוף הקליפ המברשת נשאר מעל הלוגו זה לא מוזר? למה אף אחת לא כתב לי לשים מסכה?
בכל אופן רציתי חוות דעת על הלוגו/שם ותודה לכל העזרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה