חוויה של צילומי פורים..

• הוסף לסימניות
היי חברים אני יודע שזה פורום צילום אבל אני צריך גם את חוות הדעת של הצלמים כי אנחנו נמצאים כבר קצת לפני פורים והצלם zehavid כמובן בוגר 'פרוג' מתקשר אלי ומבקש מודעה לסטודיו לפורים וזה מה שיצא.. מה דעתכם?!

תודה מראש על הארות והערות!!​

• הוסף לסימניות
יפה אבל הרקע גונב מההצגה של הדבר הכי חשוב- התמונות.

• הוסף לסימניות
זה פורום צילום כאן עד כמה שזכור לי..

אגב
קצת מצחיק שאת פונה לציבור חרדי עם מודעה שיש בה קישור לפייסבוק
וברקוד לסריקה של סמארטפונים....

• הוסף לסימניות
tamiro נראה לי ששכחת שהיום בציבור החרדי יש סמארטפונים... ובהקשר לפייסבוק לצערנו יש גם כאלו אצלנו!!

• הוסף לסימניות
הפסים בצד מיותרים
הליצן ממש גנוב - אך תופס את כל ההצגה
תגדיל לפחות תמונה אחת בגדול להתרשמות
תמונות יפות

• הוסף לסימניות
היי :)

יש חוסר איזון מבחינת הכהות בין החצי העליון לתחתון
תכהה מעט את הליצן הוא בהיר מדי
ותבהיר מעט את התמונה התחתונה היא כהה מדי
באופן כללי מודעה פורימית חביבה
בהצלחה!
מוטי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טויטו770;950342:
tamiro נראה לי ששכחת שהיום בציבור החרדי יש סמארטפונים... ובהקשר לפייסבוק לצערנו יש גם כאלו אצלנו!!
???
איפה?
אצלנו (מודיעין עילית) לא זה ולא זה, וכזה פרסום לא יעבור פה.
בקרוב אצל כל עם ישראל, אמן.

בכל מקרה המודעה עליזה להפליא.
את ההשגות העצוביות כדאי להפנות לפורום עיצוב גרפי.
הדוגמאות שבתמונות נחמדות ביותר.

• הוסף לסימניות
אם זה מודעה שפונה לחרדים אז גם הליצן הזה לא הכי "חרדי"

• הוסף לסימניות
חברים יקרים.
מחקתי מספר הודעות. זה לא היה באופן אישי, ואל תעלבו.

אני פשוט מבקש תיצמדו להודעות ענייניות יותר ברמת תוכן מקצועי.
הודעות של דיונים אודות מה מתאים לחרדי וכו' לא קשורות לאתר כאן, גם מהפן המקצועי של הפורום.

בהצלחה ובתקווה להבנה.
חיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;951306:
חברים יקרים.
מחקתי מספר הודעות. זה לא היה באופן אישי, ואל תעלבו.

אני פשוט מבקש תיצמדו להודעות ענייניות יותר ברמת תוכן מקצועי.
הודעות של דיונים אודות מה מתאים לחרדי וכו' לא קשורות לאתר כאן, גם מהפן המקצועי של הפורום.

בהצלחה ובתקווה להבנה.
חיים

חחחחח
דווקא את ההודעה למעלה שבקשתי שימחקו לא מחקת :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה