מידע שימושי חווית הקניה והשירות במתחם 'פרקטי' לחתנים וכלות

• הוסף לסימניות
אנחנו ירדנו בתחנה הראשונה של כנפי נשרים אחרי נג'ארה, חזרנו לרמזורים, עברנו כביש, ירדנו איתו ופנינו שמאלה- יש שם שילוט די גדול של פרקטי
מקווה שההסבר מובן....

• הוסף לסימניות
כנ"ל- תיק איפור מעליאקספרס ב60 ש"ח נמכר שם ב100 ש"ח....
(נראה אותו דבר בדיוק אבל בלי אחריות)

• הוסף לסימניות
לידיעתכם מתחם פרקטי עבר להר חוצבים מרכז ירושלים(החרדית)

• הוסף לסימניות
מעונינת לשמוע ממי
שהייתה במתחם החדש
איך הוא
מבחינת היצע שירות מחירים וכו'

• הוסף לסימניות
יש צעיפים ? כפפות? (מתנות לכלות)

• הוסף לסימניות
מי יודע? האם מתחם פרקטי פתוח בחנוכה? שעות?? ממש יעזור לי, תודה!!

• הוסף לסימניות
במחלקת הרהיטים השירות זוועה
בעיני סתם הוצאת שם רע
האם ממקרה פרטי נכון להסיק ע כל השירות לכל האנשים במחקה שלמה?
אני קבלתי שירות מעולה מעבר לסטנדרט במחלקת ריהוט! ועוד בזמן החגים שזו תקופת לחץ, הפכו את העולם כדי לספק לי סחורה שמלכתחילה אמרו שלא תגיע
ולאורך כל הדרך היה יחס מושלם, חזרו להודעות שהשארתי והמוצר פצצה!

יותר טוב מבחנויות יוקרה!!!

• הוסף לסימניות
קנינו שם לפני כמה שנים פמוטות כסף גדולים ויפים במחיר של 2,500₪
כשבחנויות אחרות רצו על פמוטים יותר קטנים והרבה פחות יפים בסביבות 3,000₪ +

וגם שעון של גלרי בסביבות ה500₪ כבשאר החנויות רוצים עליו בסביבות 700₪

בקיצור ממש נהנתי מהם!

• הוסף לסימניות
בעיני סתם הוצאת שם רע
האם ממקרה פרטי נכון להסיק ע כל השירות לכל האנשים במחקה שלמה?
אני קבלתי שירות מעולה מעבר לסטנדרט במחלקת ריהוט! ועוד בזמן החגים שזו תקופת לחץ, הפכו את העולם כדי לספק לי סחורה שמלכתחילה אמרו שלא תגיע
ולאורך כל הדרך היה יחס מושלם, חזרו להודעות שהשארתי והמוצר פצצה!

יותר טוב מבחנויות יוקרה!!!
בעיני סתם הוצאת שם רע על חנויות יוקרה. השירות במחלקת הריהוט בפרקטי זוועה מנסיון.

• הוסף לסימניות
האם משיהו יודע מה הדגם של השואב שוטף של טפאל שנמכר בפרקטי ומה האיכות שלו ביחס לדרימי וטינקו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה