שיתוף חווית משתמש באתר שלי✨

• הוסף לסימניות
היי כולם, האתר שלי עבר כמה שינויים בדגש על חווית המשתמש שבו,
אשמח לשמוע את דעת הקהל---
בלחיצה כאן נכנסים לאתר שלי
האם הוא ברור / נקי / קליל / מזמין ?
כי זו הייתה המטרה:)
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
אתר יפהפה!
הוא ברור ונקי - בגדול. הצבעים יפים ממש, הגדלים מסודרים, הפרופורציות ממש טובות.
כי לבקר בו.
יש מקומות שצעקו לי "השתמשנו בתבנית מוכנה מראש". אזור הצור קשר, למשל, או גם העובדה שהכיוון של ההירו היה משמאל לימין ולא מימין לשמאל, כמתבקש מאתרים ישראליים.
אבל בגדול האתר יהפהפה ממש, השגת את המטרה בענק :)

• הוסף לסימניות
אתר יפהפה!
הוא ברור ונקי - בגדול. הצבעים יפים ממש, הגדלים מסודרים, הפרופורציות ממש טובות.
כי לבקר בו.
יש מקומות שצעקו לי "השתמשנו בתבנית מוכנה מראש". אזור הצור קשר, למשל, או גם העובדה שהכיוון של ההירו היה משמאל לימין ולא מימין לשמאל, כמתבקש מאתרים ישראליים.
אבל בגדול האתר יהפהפה ממש, השגת את המטרה בענק :)
תודה:)
זה הכל עיצובים שלי מאפס, אין שום תבנית
שמאל לימין כי שמתי כתוביות באנגלית, לא מעבר לזה..

• הוסף לסימניות
היי
אתר מהמם!!!!
משהו קטן שהפריע שיש לך "מחוון גלילה" אופקי (למטה)
ואז שגוללים לפעמים זה זז לצדדים ואז רואים לבן
יש קוד שאת צריכה להטמיע וזה יעבור לך
זה הקוד:
<style>html, body{overflow-x: hidden;}</style>
אם בנית באלמנטור תכנסי לוורדפרס ואז לניהול קודים תדביקי את הקוד ואז במיקום תבחרי "בסוף".
הוא יפתח לך חלונית וישאל אותך איפה להכיל את הקוד - בכל האתר.
בהצלחה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה