כללי חוות דעתי על הפורום...

• הוסף לסימניות
אני מוכרח להודות על גבי צג פורום זה, כי "אין כמו פרוג"......................
עבדתי על קריאייטיב בעיניים עצומות, פשוט לא חשבתי מספיק מחוץ לקופסא... קורה... החברה רצתה גרפיקה חסידית יותר, אז הלכתי על כיוון 'ווקסברגר' מה שקרה זה שנגררתי קצת הרחק, והמודעה לא שידרה כלל וכלל את עיקר הודעתה דהיינו המודעה שידרה את הרעיון אשר מובילה החברה, אך המודעה לא דיברה לבנאדם, היא לא שכנעה אותו כי זהו זה... מה שקרה פה על גבי הפורום הוא ששינה את פני המודעה למודעה מרגשת ומדברת, הפונטים שונו הוויז'ואל והלוק המרכזי... כמובן בזכותכם, אני מקווה שהתוצאה מושלמת הן מבחינת העיצוב, הן מבחינת הטיפוגרפיה והקרייאיטיב...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
תהנו ותגיבו... זה תמיד עוזר...

קבצים מצורפים

• דרכי אבות הפרסוםהחדש.jpg
    3.2 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
המודעה הרבה הרבה יותר טובה.
הערה קטנה, כדאי להקטין קצת את הכותרת 'לכל זמן ועט'.

• הוסף לסימניות
הוא מאבד פרופרציה

• הוסף לסימניות
לדעתי- תעשה בדיוק הפוך...
את התמונה על רוב הדף. המגילה בצד ועליה הכיתוב.
ולמטה שאר הפרטים והלוגו.
מה דעתך?

• הוסף לסימניות
ניסיתי אבל זה מביא רוח של ישנוניות והחברה דורשת חדשנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלל נאה;489658:
ניסיתי אבל זה מביא רוח של ישנוניות והחברה דורשת חדשנות
חדשנות בספורי נוסטלגיה?
נו טוב...

• הוסף לסימניות
חכמה בלילה זה הקטע. ולכן בהתחלה התבלבלתי ושידרתי מידי הרבה חדשנות כעת השארתי מקום לרגש.

• הוסף לסימניות
המודעה יפה מאוד.
לדעתי המילים "אפס שעות עבודה" קצת יומרניות. מהיכרותי את התחום, זה עשרות עשרות שעות של עבודת נמלים. מי לדעתך יספר לחברה את כל הסיפורים? מהאויר? צריך מישהו שישב איתם שעות על שעות.
בנוסף, השם של החברה "דרכי אבות" מזכיר יותר שם של חיידר, לא? (אבל זה כבר לא בידיים שלך)
חוץ מזה, הביצוע ממש יפה.

• הוסף לסימניות
אלף כל - רבי לעבן - אתה צאנזער חסיד??? נראה לי שהשם הוא חזק מאוד למרות שלא אני בחרתי אותו. בית כל - החברה מתייחסת לשעות העבודה של הספר משלבי העריכה הספרותית והילך לא על שניה לפני כן. ישנם זקנים שיש להם הרבה זמן בלשון המעטה ויותר מאשר העגל רוצה לינוק הפרה רוצה להניק. הביטוי אפס שעות עבודה באנקדוטה הלזו מתייחסת לבני המשפחה אשר מייחלים לאחד שירשום את הסיפורים למרות שלהם עצמם אינ את הזמן ׳ יש להם שיטות מיוחדות לדיבוב זקנים שאלונים והם מצטיידים בהמון המון סבלנות...

• הוסף לסימניות
נכון כי זה שוא מרחף!!!

• הוסף לסימניות
הרבה הרבה יותר טוב!
(בפעם הקודמת נמנעתי מלהגיב...פשוט כי היה לי מדי הרבה מה להגיד...)

אני חושבת שכדאי לשים תמונה בגווני ש.ל של סב אם נכד ולא ציור, זה יתן למודע מימד יותר אמיתי.
כדאי לשנות את הרקע לצבע שונה מהלוגו.
בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה ללמוד ולקבל תקרא את ההמשך אם לא התיחס כאילו לא נכתב כלום,

ובכן המודעה מה שנקרא על הדרך והתקדמת מאד יפה,
אבל יש הרבה מה לשפר בה כדי שתהיה מודעה טובה והכי חשוב מוכרת!
דבר ראשון הכל גדול, הסתכלתי מספר פעמים על המודעה, לא ידעתי על מה להסתכל ראשון
אולי על הלוגו הענק או הכותרת או התמונה בצד או המלל שתופס בסך הכלל גודל זהה,
אין כאן מלך,
לדעתי הלוגו צריך להיות הרבה יותר בקטן לפחות ב50% בצד למעלה או בצד למטה ויכול להיות שאפילו באמצע תלוי איך תמשיך,
רקע יותר חזק,
הגדל את התמונה, אם לא תוריד אותה חבל, כרגע היא לא עושה כלום למודעה,
שים תמונה בגדול,
השקע גם בטיפוגרפיה,
והעיקר צור סדר זורם ואחיד.

זה לבנתיים סליחה על המגילה,
הרבה הצלחות ומחכים לראות:)

• הוסף לסימניות
העליתי את הפרסום החדש... הוא סגור. תודה.

קבצים מצורפים

• יל.jpg
    4.4 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
המודעה אמורה להתפרסם בעיתונים חרדיים ? אם כן , הסבתא שם בצד היא מתכון בטוח לצרות ! שווה לפתוח ולסדר את זה.

• הוסף לסימניות
אלף כל, המודעה המשופצת יפה מאוד, התייחסת יפה להערות שנתנו פה הציבור.
בית כל, מכאן לתגובות שלי:
נכתב ע"י הלל נאה;489675:
אלף כל - רבי לעבן - אתה צאנזער חסיד???
לא. ואז?
נכתב ע"י הלל נאה;489675:
נראה לי שהשם הוא חזק מאוד למרות שלא אני בחרתי אותו.
ענין של טעם.
נכתב ע"י הלל נאה;489675:
בית כל - החברה מתייחסת לשעות העבודה של הספר משלבי העריכה הספרותית והילך לא על שניה לפני כן. ישנם זקנים שיש להם הרבה זמן בלשון המעטה ויותר מאשר העגל רוצה לינוק הפרה רוצה להניק. הביטוי אפס שעות עבודה באנקדוטה הלזו מתייחסת לבני המשפחה אשר מייחלים לאחד שירשום את הסיפורים למרות שלהם עצמם אין את הזמן יש להם שיטות מיוחדות לדיבוב זקנים שאלונים והם מצטיידים בהמון המון סבלנות...
עדיין אני לא חוזר בי מנקודה זו. זה לא אפס שעות עבודה.

נכתב ע"י ציורית;490166:
המודעה אמורה להתפרסם בעיתונים חרדיים ? אם כן, הסבתא שם בצד היא מתכון בטוח לצרות! שווה לפתוח ולסדר את זה.
מה שנכון נכון, אבל אוי לנו שהגענו למצב שקצה האף של קשישה באה בימים, קמוטה ובלה, היא מתכון לצרות בכל העיתונים החרדיים!
חוץ מזה מה אתם רוצים, היא "אמה של מלכות", לא?

• הוסף לסימניות
אני עובד על העבודה הזאת הרבה זמן אני מעלה את הפרוקייט

• הוסף לסימניות
כבר נפרדת מאיתנו ר' הלל, לא?
בכל אופן, מצד שמאל של המודעה יש רקע אפור לא מובן.
העיצוב הנוכחי של המודעה הוא הטוב ביותר מבין כולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;490441:
כבר נפרדת מאיתנו ר' הלל, לא?
בכל אופן, מצד שמאל של המודעה יש רקע אפור לא מובן.
העיצוב הנוכחי של המודעה הוא הטוב ביותר מבין כולם.
אח שלי!!! נפרדתי אבל עדיין לא סיימתי את כל הפרוייקטים... אני עומד על המילה שלי...
המשך הפרוייקט לשירותכם...

קבצים מצורפים

• ללא שם-1עותק.jpg
    5.2 MB · צפיות: 37

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה