כללי חוות דעתכם בבקשה

• הוסף לסימניות
גרפיקה שהודבקה על קאפה, ועמדה ניצב ב-90 מעלות. על השולחן, בצמוד, הרצפה המשיכה
כך שנוצר משטח שעליו היה סידור של ממתקים או משהו כזה...

העיקרון הוא שימוש בתכונת התלת-מימד של קורל בבניית המיתאר הכללי של העמודים והמיבנה,
וקישוטים וטקסטורות כמובן בפוטושופ.

מה אומרים?

קבצים מצורפים

• OREN BEN SHAUL.jpg
    KB 459.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אין גבול לחידושים! מדהים ביופיו!

• הוסף לסימניות
אתה עשית את זה?
אדיר!

(יש טעם להערות אחרי שזה כבר מודפס?)

• הוסף לסימניות
איזה פונקציה בקורל נותנת לך תלת מימד? (סליחה על הבורות)

• הוסף לסימניות
לפני הכל: עבודה ברמה אחרת! באמת אדיר!

כמה הערות, מלמטה זה פשוט מושלם.
מחזיקי העמודים גם מעוצבים בטוב טעם.
העמודים עצמם הם קצת בסגנון ערבי, גם העיטורים קצת מגושמים, וגם צבע החום הוא לא כ"כ במקום.
מהאמצע ולמעלה, השערים, הפרספקטיבה קצת לא נכון, בפרט באמצע, מעבר הצבע של שחור (?) מפריע קצת.
צבע הצהוב בעיטורים על השערים, הייתי משנה ליותר בע'ז, ומעברי צבע כנהוג :)
והחלק העליון, העיטור מארידי, אני לא אוהב בלשון המעטה...:)

עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
מרשים!

• הוסף לסימניות
לקרוא לזה יפה זה כמו לקרוא ליאכטה סירה

• הוסף לסימניות
מדהים...
"הרצפה המשיכה
כך שנוצר משטח שעליו היה סידור של ממתקים או משהו כזה..." - איך עשית זאת??

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ביותר ומושקעת מאוד.

הערה קטנה: לדעתי הקישוטים בצהוב על העמודים בולטים מידי,
הייתי עושה אותם בצבע פחות "צועק".

• הוסף לסימניות
ממש מיוחד!!!!!!!!!!!!!!
איך מגיעים לזה?
העומק בקשתות לא היה נראה לי נכון בעיקר באמצעי.

• הוסף לסימניות
מה ? תוכנת התלת מימד של קורל ? מה זה ? לעולם לא שמעתי עליו !!!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד, כל הכבוד לך
אורן נהיית חסיד שאתה עושה גרפיקה כזאת.
לא זכור לי שבשיעורים אהבת את זה
כנראה שההתחברות של ש"ס עם אגודה עשה לך משהו

בכל אופן זה מאוד יפה, עלה והצלח.

• הוסף לסימניות
וואו! תודה על המחמאות!

לגבי קורל:
מדובר בקורל גירסה 9 (הכי יציבה ואמינה בינתיים...),
יש באחד מכלי האפקטים "Interactive Extrude Tool" - איפה שנמצאים הכלים של בלנד/ומעטפת - יש שם כלי שנותן נפח לאובייקטים.
כל אלה שכתבו שהפרספקטיבה נראית לא נכונה פשוט טועים, בגלל שזה נבנה טכנית בחישובים מדוייקים של הכלי הזה בלי שינוי שלי.

העיטורים הקצת גסים על העמודים - ואני מודה שהם די חריגים - אבל זה בכוונה. חשבתי שצריך איזה אלמנט במרכז התמונה שימקד את המבט אל המרכז - ומשם אל הטקסטים שבשערים - שהם הסיבה האמיתית לכל העבודה הזאת... אז אכן זה קצת גס אבל משרת את המטרה.

לגבי העיטור שעל גג המבנה - אכן נובע מאילוץ של הרגע האחרון. במקור לא היתה שם מגילה עם כיתוב, אבל כשהוחלט (כמובן בשניה האחרונה) להוסיף אותה - אז הייתי חייב להשעין אותה על אלמנט גרפי כלשהו. וזה מה שיצא 5 דקות לפני ההדפסה.
אם יש למישהו עוד שאלות והערות אשמח לשמוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה