כללי חוות דעתכם-הדלקת נרות לחנוכה

• הוסף לסימניות
רעיונות לשפר מה להוסיף יתקבלו בברכה ובשמחה!!!
אפילו שחנוכה נראה רחוק אבל...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 596.8 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
נחמד, ממש נחמד.
תורידי קצת מהעומס של האפקטים בכותרת

• הוסף לסימניות
יפה.
אני הייתי מדקקת את המסגרת ומורידה את הטקסטורה באפקט של הכותרת

• הוסף לסימניות
קודם כל חנוכה לא ממש רחוק. אפילו קרוב מאוד.
המסגרת גם לי מפריעה, תדקקי/תבהירי אותה או תורידי בכלל.

הטקסט כולו בכתב סתם זה כבד מאוד בעיני. וגם את הטקסט אני הייתי עושה בלוק וכו' אבל לדעתי עדייין לא עבדת על הטקסט בכלל אז זה לא רלוונטי

• הוסף לסימניות
לא יודע, לא התחברתי למלל עם אפקטים בכלל. מה גם שצפוף לי מאוד בעינים הטקסט, כדאי אולי להקטין טיפה את הטקסט על חשבון הפיסקה, להגדיל טיפ טיפה מרווח בין שורות, בעיקרו זה מאוד חמוד.
כמו שכתב קודמי לדקק את המסגרת באפקט אולי עדין יותר הכותרת היא בסדר גמור לטעמי האישי.

• הוסף לסימניות
העיצוב הכללי יפה!

כמובן שהטקסט עדיין בוסר... לעשות יישור בלוק, להחליף פונט למשהו יותר יפה כמו ליבורנא או וילנא לפחות, להוריד את ה hyphenate (שבירת מילים) בטקסט.

במזמור שיר חנוכת, מתחיל קטע חדש במילים ''מה בצע בדמי''. זה בכוונה?

עוד הערה חשובה: עדיף להחליף את כל השמות הק' ליי. זה מתגלגל על הרצפה וגורם לביזוי שמות הקודש. הפתרון כל כך פשוט וכל כך חשוב!

• הוסף לסימניות
רעיון נחמד
העיטור בכותרת גס מדי
הטקסט צריך הרבה שיפור
לא מקובל לחתוך את המילים בסוף שורה בפסקה.
וכמו שאמרו קודמי- ישור בלוק כאשר השורה התחתונה ממורכזת
ושימי לב לכניסות בפסקאות.
וכן תשני את הכתב, הוא מדי כבד וצפוף

• הוסף לסימניות
תודה על הערות/הארות :)

על הטקסט בפנים עדיין לא עבדתי.. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה