כללי חוות דעתכם החשובה

• הוסף לסימניות
לוגו למרכז משאבי למידה- מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 62.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
היכן הכיתוב, השם?? זהו רק הסמל..

• הוסף לסימניות
הסמלים ממש יפים.
השני מעניין מאד.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון!

• הוסף לסימניות
השני פשוט מקסים!!!!!!!!!!!
הקומפוזיציה של הצבעים.. והכוכב שהוא יוצר.. פשוט מושלם!

• הוסף לסימניות
בס"ד

הראשון או האחרון מאד יפים לדעתי!

• הוסף לסימניות
הראשון.

• הוסף לסימניות
הראשון מובחר ביופי אבל השני מתאים יותר לסמל של לוגו

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון

• הוסף לסימניות
הרעיון של כולם מוצלח.

השני במיוחד, ברור ומסודר, לדעתי הכי מתאים ללוגו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיות;277002:
לוגו למרכז משאבי למידה- מה דעתכם?

שלושת הדוגמאות יפות, עם נטיה לשני.
אך לא ברור לי הקשר למרכז משאבי למידה. הצבעים בעיני מתאימים יותר למרכז החוגים/היצירה ועל זה הדרך. או שתפרטי מה הכוונה משאבי למידה ואולי זה כן יסתדר לי.

• הוסף לסימניות
השני ואולי את הראשון ואיפה ימוקם הכיתוב בצד שמאל?

• הוסף לסימניות
גם אני מעדיף את השני אבל צריך להשקיע בגימור:

דבר ראשון יש שם בעיה עם הסדר של הצבעים: הסגול והכחול צריכים להחליף מקומות
דבר שני, כל העפרונות זנבם מוסתר ע"י הראש של העיפרון הבא, למעט העיפרון האדום, שגם ראשו מוסתר...
לא להתעצל, זה אמנם טיפה יותר מסובך בגלל ההיררכיה של השכבות, אבל ברגע שזה יסתדר, זה ייראה הרבה יותר טוב, ויש פה רעיון מעניין.

• הוסף לסימניות
הכיתוב ימוקם מתחת ללוגו

• הוסף לסימניות
shaia, תודה
גם אני ראיתי את זה אבל שניסיתי לסדר לא הצלחתי-יש לך אפשרות להסביר לי איך לעשות זאת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיות;277431:
shaia, תודה
גם אני ראיתי את זה אבל שניסיתי לסדר לא הצלחתי-יש לך אפשרות להסביר לי איך לעשות זאת?

תחתכי את האדום ל2 חלקים, אחד תחתון והשני עליון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה