כללי חוות דעתכם ועזרה.

• הוסף לסימניות
מצורפות כאן שתי סקיצות לעבודות שאני אמור לעשות. בדיסק החלק הלבן אמור להיות שקוף כדי שיראו את הצבע של הדיסק, בצד ימין אמורה להיות תמונה של האדמו"ר, הבעיה היא שזה בשחור לבן ועדיין לא מצאתי פתרון איך לשים את זה וזה לא יראה מוזר מידי
והשני, הכנה לקבלה יוקרתית. במלבן למטה אני אמור להוסיף את הכיתוב.
אנא, תנו לי בהערות ואל תקמצו.
צפה בקובץ המצורף 1735
צפה בקובץ המצורף 1736

ותודה לחברי הפורום על המידות לדיסק:)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 194.6 · צפיות: 10
  • 83769.jpg
    KB 411.3 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
הכחול לא כ"כ כחול יוקרתי.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון. אני חייב להגיד לך, שהשתפרת המון. יש כבוד.

אבל... מותר קצת ביקורת בונה, נכון?

אז שב תנשום עמוק ותתחיל לקרוא את ההערות, ואל תתרגז, פשוט תקבל ותשנה מה שאומרים לך, כי רק ככה מתקדמים בחיים. אני זוכר שעבודות הראשונות שלי, אחזתי מעצמי 'עולמות', כיום שאני מסתכל על דברים כלשהם ישנים. אני מסמיק ופוזל לאדמה...

ולגוף הענין:

דיסק:
* טיפוגרפיה לקויה בכותרת. לדעתי צריך להחליף פונט, להוריד את הקו החיצוני. להחליף צבע. גם יש בעיה בשבירת השורות. וכן במרכוז.
* התמונה של החסידים, צריך לשחק עדיין עם הגוונים, השכפול של התמונה לא מקצועי בעליל. תשתמש עם כלי החותמת או עם ריכוכים בהדבקות בשביל שלא יראו את הההדבקה. מה גם שההדבקה היא בגוונים אחרים.
* העיטור בצד ימין, גס ביותר. מהר מהר למחוק אותו. או להניח שם משהו עדין. כשאתה מכניס בעתיד את תמונת האדמור במקום של העיטור, תחפש תמונה אחרת מהתמונה שכתבת שהיא בגווני שח"ל (אולי לי יש..) ואם זה התמונה היחידה הרצויה. אז שחק עם הגוונים שלא יהיה שח"ל אלא בגוונים הכללים של הדיסק.

קבלה:
אכן זה רעיון חדשני לשלב תודה יפה בתוך קבלה אבל..
* צריך לזכור שקבלה זה לא פרספקט. קבלה זה אחרי שתורמים, לא לפני...
לכן לדעתי מיותרים כל התמונות למעלה. אפילו שהן יפות תשמור אותם לפרוספקט פרסומי.
* המילים 'תודה רבה' - לשנות פונט ולהקטין להקטין להקטין.
גם הפרח הזה יפה, אבל שוב: התודה רבה היא לא עיקר הקבלה. מה גם שקשה להאמין שהמוסד הזה ישקיע כסף על הדפסה פרוצס כזאת.
מספיק לקבלה צבע אחד או 2 .
לדעתי, תעשה קבלה סטנדרטית עם תודה רבה מתחת או מעל כל הקבלה בצורה סולידית יותר ולא ענקית וצועקת.

בהצלחה
חיים

• הוסף לסימניות
הרקע הכחול יכול להשאר בתנאי שתוסיף לו איזה טקסטורה חלשה.. אולי מרקם של שיש או עור או חספוס עדין כלשהו.

בכותרת, אולי תכתוב בגדול את המילה 'שיחות' ובשורה השניה בקטנצ'יק המילה 'מאת' אחר כך בגודל בינוני 'האדמור זי"ע בעל הברכת אברהם '

• הוסף לסימניות
חיים, כמה חבל שאי אפשר לשלוח לך פעמיים תודה על התגובה שלך!

• הוסף לסימניות
חיים,
נופת צופים.
אם היית אומר לי הכל אתמול לא הייתי מגיע לזה...
בנוגע לקבלה,
זה לא רעיון שלי,
ה'לקוח' רוצה שאני יעשה משהו כזה ושהחלק התחתון של הקבלה יהיה ניתן לתלישה.
זה במקום קבלה פלוס מכתב.
ובדיסק,
המרכוז הוא בכוונה עקום. לפי החיתוך של הצבע...

בכל אופן תודה רבה.

• הוסף לסימניות
הכחול הזה נפטר..או שתביא כחול עמוק יותר (רפלקס + ערבוב) או צבע אחר

צדק חיים בקשר לחסידים חוץ מזה שאיכות התמונה זוועתית.

לגבי הקבלה בחיים שלי לא ראיתי כזו קבלה ועשיתי מליון ואחד סוגים גם צבעוניות..תגיד ללקוח שלך שיברר טוב טוב לפני שהוא מדפיס את זה.

• הוסף לסימניות
דף קבלה נתלש לקבלה

לגבי הקבלה, זה רעיון נהדר להדפיס דף קבלה עם חלק נתלש למטה,
בחלק העליון אמור לבוא טקסט רץ של מכתב ברכה לתורמים,
והחלק התחתון הנתלש, אמור להיות הקבלה עצמה.
על הדף עצמו אמור לבוא לוגו של המוסד עם פרטים. הלוגו והפרטים החשובים כמו מס' עמותה וכתובת אמור להופיע שוב גם בחלק התחתון.
צרפתי דוג'.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 682.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
פוינט, קבל !

• הוסף לסימניות
הדוגמא מאד מאד יפה

• הוסף לסימניות
יש כמה כללים בסיסים שחייבים להתיחס אליהם כאשר מכינים בסיס לקבלה.
כדאי להתייעץ בענין בד"כ עם הרואה חשבון של המוסד(הוא אוהב להיות שותף פעיל, מנסיון).
וכן, פוינט, הקבלה שלכם יפה מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה