כללי חוות דעתכם חשובה לנו

• הוסף לסימניות
הדובדבן שבקצפת

קבצים מצורפים

• דובדבנים.jpg
    KB 328.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מיועד למדבקה על יין?
בכל אופן, כללית יפה.
תחליפו פונט
והדובדבנים נראים תלושים, לא חתוכים יפה.
תחליפו תמונה לענ"ד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הסטריפ העליון והתחתון.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
לשיווק בחנויות ?

• הוסף לסימניות
מאד יפה, אבל הייתי משנה כמה דברים.
א. הייתי משתמשת בפונט יותר עגלגל, ובמקום לתת לו צבע של שוקולד, הייתי נותנת לו צבע של דובדבנים.
ב. את הדובדבנים הייתי מבהירה טיפה, ומסיטה את הצל מאחורה שייראה יותר חי. אולי להוסיף על הדובדנים איזה ברק או נצנוץ.
ג. את הרקע החום בקצוות הייתי משנה גם לגוון של דובדבנים במקום צבע שוקולד.

בסך הכל מאד מאד יפה.

• הוסף לסימניות
משום מה הדובדבנים לא נראים באיכות טובה כל כך. אולי הם מטושטשים בקצוות? אולי כדאי לחתוך אותם בצורה מדויקת ולא ליצור טשטוש? אח"כ אפשר יהיה יותר להתרשם מהאיכות שלהם.

• הוסף לסימניות
הייתי מכניס את הדובדבנים בתוך מסגרת או כוסית וכד' כרגע הוא ריק מידי

• הוסף לסימניות
בתור בסיס זה נחמד

התמונה של הדובדבנים מאוד חובבנית (השתקפויות מוזרות, לא בפוקוס, והצבע דהוי מואד)
וגם גזורה לא מדוייק (רואים שרידים של הרקע)
עדיף תמונה יותר "חיה" עם צבעים טובים ועלה רענן.

אם זה מיועד לשיווק - חסר עוד הרבה עבודה.
אם זה מיועד למשהו ביתי-משפחתי - זה חמוד מאוד.

• הוסף לסימניות
בס"ד

תנסה להשתמש בתמונה הזאת,יותר איכותית.

קבצים מצורפים

• דובדבן חינם.jpg
    KB 211.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
העיצוב ממש מקסים.
רק, כפי שאמרו על הדודבנים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה