כללי חוות דעתכם כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
רציתי לבקש את חוות דעתכם בכרטיס ביקור הזה הוא שייך לעלון שבועי
(לא אני עשיתי)
תודה רבה

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 95 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הכיוון נחמד.
אבל...
1. פרפורציות - להקטין את הלוגו (הטסקט והעיתון) בחצי בערך, ולמרכז.
2. תני אוויר - שוליים חובה לפחות חצי סנטימטר מכל צד.
3. טיפוגרפיה - גופן אחד לכל הטקסט. רצוי להחליף גופן למספרים כדי שיעמדו בשורה אחת.
4. להכניס צבע לחיים - שילוב של 2 צבעים נכונים ישדרג מאוד.

אני בכלל הייתי מנסה לעשות כרטיס עומד.
למעלה הלוגו על גבי רקע, מתחת את השם והתואר יותר קטן מתחתיו. והפרטים למטה.
ככה גם אם תעשו לעוד אנשים מהעיתון את הכרטיס הזה, העיצוב ישאר ויראה זהה ורק השם והתואר יוחלפו.

• הוסף לסימניות
חייבים בדחיפות לשנות את הגופן הטקסט של השם, אפילו חוץ"ניקים בקושי אפשר לקרוא, על אחת כמה וכמה הישראלים.

• הוסף לסימניות
יותר מידי פונטים
ועוד מסוגננים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טל;219397:
חייבים בדחיפות לשנות את הגופן הטקסט של השם, אפילו חוץ"ניקים בקושי אפשר לקרוא, על אחת כמה וכמה הישראלים.

לדעתי דווקא הגופן קריא ביותר.
עד כמה שידוע לי זה לחו"ל, נכון?

הלוגו יפה מאוד, הפונט של הלוגו לא כל כך.
הפונט של המספרים - לשנות למשהו שהמספרים באותו גובה.

חסר עוד צבע, ובכללי כדאי להקטין קצת את הכל ולהשאיר יותר רקע.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה הנה עוד 2 דוגמאות עם התיקונים בקשה ממכם חוות דעתכם

זה לעלון בחו"ל בארגנטינה

תודה רבה לכולכם

קבצים מצורפים

• 801.jpg
    KB 135.1 · צפיות: 11
  • 802.jpg
    KB 110 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אהבתי את השני,
האחרון.
אבל למה אדום?

עלה והצלח.

• הוסף לסימניות
השני יפה מאד רק המספרים כדאי לשנות פונט. ובכלל הייתי משנה פונטים למשהו יותר תורני. וחוץ מזה זה מאור השבת אז למה עיתון חולי אולי כדי לך לעשות איזה שבתי כזה. עם נרות. והעיתון ברקע.

• הוסף לסימניות
השני יותר טוב מהראשון

בדוק מירכוז של השם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה