כללי חוות דעתכם | כריכה לספר לעת מצוא | חשובה מאוד

• הוסף לסימניות
הלקוח אהב יותר את הבהיר,
אך אם ישמע את חוות דעתכם החשובה לכיוון השני- יסכים גם הוא!!!!

ועוד---
אם ידכם על הכריכה הכהה (השניה) חוו עליה את חוו"ד על העיצוב.

תודה רבה!!!

לסיכום:
לכתוב מה עדיף
ואם השני= חוות דעת.

קבצים מצורפים

• לעת מצוא2.JPG
    KB 35.2 · צפיות: 26
  • לעת מצוא.JPG
    KB 44.1 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
הכהה יותר יפה ובולט, את הפונטים להדגיש יותר, הראשון חיור ונראה שלא סימו לעצב אותו.

• הוסף לסימניות
יש משהו יפה בבהיר בכל אופן שידוכים זה נושא יותר אפסטרקטי, הוא לא ברור חד ומחוור כזה.
העבודה עצמה מיוחדת!

• הוסף לסימניות
לענ"ד לא מספיק מקצועי ולא מאד מביע.
מתאים יותר לכריכה לעבודת BA או למגזין מאשר לספר.
כמו|"כ, את הכיתוב התחתון כדאי להצמיד יותר לשם הספר.

• הוסף לסימניות
השני יותר ..
דרך אגב .איך עושים את תנועת הגל הזה..על כל גווניה...זה משהו מוכן?
מי שיודע ..בקשה תתחילו לנדב..

• הוסף לסימניות
לא מומלץ לעשות תמונה שלמה מטושטשת. הייתי מנסה לשים טבעת או כל אלמנט הקשור לנושא בצורה חדה בפרונט ואת הרקע הזה שהוא באמת אבסטרקטי ויפה להשאיר בבלור.

• הוסף לסימניות
ספר בנושא כזה צריך להיות יותר חי, העטיפה נראת מידי פשוטה ולא מבטאת את התוכן שבספר,
אם ניסת לבטא את תחושת האי וודאות במערבולת שיצרת לי נראה שכדאי לבטא את זה יות רכדי שזה גם יראה טוב
את שם הספר צריך לסגנן יותר (לא הייתי משאירה את ה BEVEL)
בקיצור יש עוד הרבה עבודה.. בכל אופן בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אולי הייתי צריכה לכתוב לפני, אבל שתדעו:
1. את הכריכה הראשונה- הלקוח פשוט 'עשה' במו ידיו (כן!), ואולי זאת הסיבה שהוא כ"כ התלהב עליה. (למרות שאני קצת נסלדתי) לכן ניסיתי לעשות משהו דומה שונה.
2. כל הספר יהיה מט, המערבולת תהיה עם לקה סלקטיבית (כך שלא יראה מטושטש) והכיתוב יהיה עם הבלטה. לכן הכתב מובלט להמחשה.
3. תודה לכל המגיבים, זה מאוד עוזר. תמשיכו כך...

• הוסף לסימניות
לדעתי הבהיר..אם כבר..
השני מדיי רועש..
בקשר למה שתותים<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_310906", true); </SCRIPT> <SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_310906", true); </SCRIPT> <SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_310906", true); </SCRIPT> אמרה לא נראה לי שמתאים להכניס אלמנטים...זה יכער..

• הוסף לסימניות
לפי ההתלבטות נראה שהלקוח כבר מרוצה... בכל אופן גם לי נראה שעדין אין כאן ממש
יש צורך להמשיך ולעבוד על הכריכה עם רעיון הרבה יותר חזק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאי נפקא מינא;310929:
אולי הייתי צריכה לכתוב לפני, אבל שתדעו:
1. את הכריכה הראשונה- הלקוח פשוט 'עשה' במו ידיו (כן!), ואולי זאת הסיבה שהוא כ"כ התלהב עליה. (למרות שאני קצת נסלדתי) לכן ניסיתי לעשות משהו דומה שונה.
2. כל הספר יהיה מט, המערבולת תהיה עם לקה סלקטיבית (כך שלא יראה מטושטש) והכיתוב יהיה עם הבלטה. לכן הכתב מובלט להמחשה.
3. תודה לכל המגיבים, זה מאוד עוזר. תמשיכו כך...

במת אחרי שהסברת זה עוזר מאוד..
אז הראשון פשוט מושלם!(גם אם זה לא בדיוק את עשית...חח;)

• הוסף לסימניות
פונט הספר לא מתאים וכן צריך לסגנן אותו יותר

• הוסף לסימניות
הכריכה הראשונה מוצלחת לטעמי-משום מה נותן רושם של כריכה רכה ולא קשה

• הוסף לסימניות
העיצוב לכשעצמו, יפה מאד ועל רמה.
אך לענ"ד, שם החוברת לא מתאים לעיצוב.
אם כבר, יותר מעניין לעשות עיצוב אחר לדוגמא של שעון - המורה על המילה 'עת', בשילוב איזה בית מטופח וכדו' - המרמז על העתיד, כיד הטובה על הדמיון.
הצלחה מרובה..
וסתם כך, כפי הידוע לי האשה היא המציאה של האיש, לא להיפך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר14;311014:
וסתם כך, כפי הידוע לי האשה היא המציאה של האיש, לא להיפך.

נכון...
אבל שם הספר הוא על-שם הקורס... (הנועד להדריך בחורים לשידוכים) וכעת יצא ספר לבנות.

• הוסף לסימניות
לעת מצוא זה מצוין.
הגונים הכהים מרשימים יותר.
אולי תתני להם משפחת הגוונים הכחולים ,
ואז זה יהפוך להיות קשור עם קריעת הים, והמערבולת וכו' וכו'...

לדעתי לא צריך להוסיף אלמנטים.
אלא לבסס את שם הספר להחליף פןנט ואולי לשחק קצת עם הטיפוגרפיה.

• הוסף לסימניות
לאחר שינויים...

חברים, יש למישהו עצה נבונה- איך לסדר את המלל, ואיזה גופן לשים?
ניסיתי כמה סוגי גופנים, ולא עלה בידי משהו מוצלח. בכלל מה רע בפונט הזה? למה הוא לא נראה לכם מתאים?

קבצים מצורפים

• 3.JPG
    KB 41.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה, צבעים נעימים.

לי באופן אישי מפריע משהו בעיטור.
מן הסתם הוא אמור לבטא איזושהי מערבולת או סחרור,
אבל במבט ראשוני הוא הזכיר לי בעל חי במצב עוברי.

והפונט - אולי עדיף משהו מרובע יותר, שישבור את העיגוליות שבעיצוב.

• הוסף לסימניות
בקשר למיקום של השורות קצת מפריע לי שכל השורות ממורכזות, אולי לשחק עם המיקום, לא?​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה