כללי חוות דעתכם - כריכה

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי דוקא את השני... מה זה אומר??

• הוסף לסימניות
תודה אלף !

בעיקר מושך אותי השלישי !

• הוסף לסימניות
הבעיה בחלקי הפאזל, שלא רואים את התמונות בפנים, לכן הרעיון של הכריכה השלישית טוב, אבל לא בגוון הנוכחי.
הציור של הצד הקדמי מקסים.

• הוסף לסימניות
מה דעתכם מוצר סופי

זו התוצאה המוגמרת, אחרי ההערות היעילות שלכם, אא"כ תגידו עוד משהו חשוב ושוב אשנה...:)

קבצים מצורפים

• h.jpg
    KB 615.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
האחרון ממש יפה לדעתי אם כי אני לא אוהבת גוונים של אפור.
אפור זה צבע מת

ועוד דבר, התמונה הקדמית לא ממורכזת. זה מכוון?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

(גם בפנים...)

• הוסף לסימניות
מאוד יפה אהבתי את הצבע

• הוסף לסימניות
אני הייתי משקיע עוד חמש דקות ומשנה את ה"קמץ" בנקודות, לפס ונקודה מתחתיו.
רק בכריכה כמובן במילים מחיר יקר

• הוסף לסימניות
בדיוק לדקויות האלו התכוונתי כשרציתי הערות. תודה.

• הוסף לסימניות
האחרון מדהים,
רק משום מה נראה לי שהחיצים בגב העטיפה קצת מיותרים.

• הוסף לסימניות
בסיעתא דשמייא יצא לאור

:)הספר יצא ברוך ה' לאור. זו הכריכה הסופית. הייתי עושה מחיר לחברי הפורום אבל נתתי אותו למפיץ... אם משהו קונה, אשמח לשמוע תגובות.:)

קבצים מצורפים

• I.pdf
    KB 275.5 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה!!!

אפשר לדבר עם המפיץ עדיין...

ובקשר לקנייה קצת נבהלתי מהמחיר..... מצ"ב

קבצים מצורפים

• I.jpg
    KB 38.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
לרגל הופעת הספר

מזל טוב.
שיהיה בהצלחה רבה.:):eek:;)

• הוסף לסימניות
שיהיה בהצלחה

• הוסף לסימניות
איזו התרגשות...

הדוגמא הסופית מאד יפה.

• הוסף לסימניות
מזל טוב שיהיה רק הצלחה ותראי הרבה ברכה.
זה מקסים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה