כללי חוות דעתכם - לוגו לקונדטוריה

• פותח הנושא yhk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נא חוו דעתכם והעירו הערותיכם

• הוסף לסימניות
נראה טוב.
העיגול עקום משום מה?או שנדמה לי?
את החלות לא היית שמה.

• הוסף לסימניות
יפה
המילה הטעם לא כל כך מובנת
גם אני הייתי מוריד את החלות זה נראה מאוד מודבק

• הוסף לסימניות
כותבים קונדיטוריה או קנדטוריה??
האליפסה עקומה בכוונה? יש לה מעין 'שבירות' בצדדים...
וכמו שכבר אמרו החלות מיותרות לגמרי...
לא לשכוח שמדובר בלוגו... הם בקושי ייראו! ובכלל אין צורך להעמיס פרטים על הלוגו!

• הוסף לסימניות
1.מצטרפת ליפה, המיל טעם לא כ"כ קריאה, אולי אפשר להשתמש בפונט הזה (טיפוגרף פתיח) רק לאות הראשונה, ואת כל השאר בפונט יותר קריא.
2. הורדת הטקסטורה מהאותיות גם יכולה לתרום לקריאות

• הוסף לסימניות
מתלבט האם לתת לאליפסה מרקם של באגט למשל,
או שזה נקרא ח"ו 'לזלזל' ולשחק בלחם.

• הוסף לסימניות
רצוי מאוד להחליף את הפונט ולהוריד את החלות, זה ביינתים..

• הוסף לסימניות
אל תיתן לטקסט הטעם להסתובב. (FISH?)

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה,
רק אני הייתי מורידה את המרקם של הטקסט וגם את החלות...

• הוסף לסימניות
צריך לכתוב קונדיטורית.

אולי הייתי מציע להם כסלוגן: מאפיית הטעם בגלל הטעם...;)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,

אני הייתי מחליפה את הפונט.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה