כללי חוות דעתכם ללוגו מאתגר במיוחד - סמינר חסידי לבנות

• הוסף לסימניות
זאת הסקיצה השמינית ששלחתי להם והסוף עדין לא נראה באופק... לכמה סקיצות אני אמורה להסכים?
על פי דרישתם חייבות להופיע האותיות ש.ב.י "שבילי בינה-בית יעקב", שלא יהיה מודרני מידי אבל גם בלי עיטורים חסידיים, שיזכיר ספר או שביל, ושהאותיות תבלענה בתוכו.
כמובן שהוא עדין לא מדויק ומלוטש כי חבל לי להשקיע לשוא.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 35.8 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
אהבתי..

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה

• הוסף לסימניות
מקסים.
תראי את ה-7 הקודמים...

• הוסף לסימניות
מאוד יפה. נקי ומדויק.
אולי תמשיכי את הקו התחתון של הב' לצד שמאל ותצרי ממנו את השביל או הספר?

• הוסף לסימניות
מאד מיוחד ומתאים בדיוק לבי"ס
אם כי המילים סמינר בית יעקב חסידי - הייתי שמה במקום אחר... כבר נדוש שתמיד עושים חצי עיגול ושמים את זה מעל... תעשי משהו חדש ויותר יפה עם זה...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;176806:
מאד מיוחד ומתאים בדיוק לבי"ס
נכתב ע"י מלכי;176806:
אם כי המילים סמינר בית יעקב חסידי - הייתי שמה במקום אחר... כבר נדוש שתמיד עושים חצי עיגול ושמים את זה מעל... תעשי משהו חדש ויותר יפה עם זה...

בהצלחה!

מצאת לך עם מי להתעסק... זאת דרישה מוחלטת שלהם!!!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה וסולידי
אהבתי

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
יש לקחות שאין ברירה וחייבם לעשות להם גבול

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי. מאוד מרשים.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומתאים, אפשר אולי רק להזיז את הקשת שתתחיל מהאות ש' ולא תהיה ישרה מעל הנר,
אם הם יכולים לספוג כזה שינוי

• הוסף לסימניות
הלוגו ממש יפה ומתאים!!!

מומלץ לציין בתחילת העבודה -
אני מראה לכם נניח - 3 (או 5, מה שנראה לך סביר) לוגואים בסגנונות שונים, תבחרו כיוון אחד -ונלטש (הליטוש יכול לקחת גם עוד 10 סקיצות דומות, כי זה לוגו, אבל רצוי לא להראות ללקוח יותר מדי כי זה מבלבל).
לא מרוצים מאף אחד מה-3 - יכולים לשלם דמי סקיצות ולעבור למישהו אחר, או לשלם לך על סקיצות נוספות.

יש לקוחות שחייבים לסכם איתם "ברחל בתך הקטנה" ה-כ-ל
לוודא שהבינו, ולהזכיר מדי פעם

דוגמה מהחיים -
מה? 600 ש"ח? סיכמנו 500 לא? כתוב בהצעת מחיר? אה, שלחת לי אותה שוב? לא, לא שמתי לב. אני זכרתי כל הזמן שזה 500. מה להוסיף עכשיו עוד 100 ש"ח?

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה!
סליחה על השאלה, אבל באיזו תוכנה זה עוצב? ישנה אפשרות לעצב זאת בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגרפי;177914:
עבודה מדהימה!
סליחה על השאלה, אבל באיזו תוכנה זה עוצב? ישנה אפשרות לעצב זאת בפוטושופ?

זה עוצב בקורל. אני לא מתעסקת עם טקסטים בפוטושופ, אלא רק עם תמונות. בגלל ששאלת את זה - בדקתי כמה שנים אתה בתחום והבנתי: זו טעות של כל הגרפיקאים המתחילים. הם מתלהבים מהאפקטים של הפוטושופ ומוותרים על הויקטורית. איך אפשר לעבוד ככה?

• הוסף לסימניות
נו

1. איפה כל השבע האחרים
2. תשלחי להם את התגובות שקבלת
נראה מה עכשיו הם יגידו.....
הכי מקצועי שאפשר!

• הוסף לסימניות
...

אני כבר מדמיינת את הסמל על החולצות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה