כללי חוות דעתכם - מודעה על הכנסת ספר תורה

• הוסף לסימניות
זה לא ממש הסגנון שלי אבל ניסיתי:)
אשמח לשמוע את חוות דעתכם

קבצים מצורפים

• invitation_converted.indd.pdf
    KB 302.1 · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
אתה הולך על כיוון מאוד טוב, ויש לך פוטנציאל גבוה להצליח עם עבודות כאלו.

רק כלל אחד תזכור בכל פעם שאתה עושה עבודות מסוג זה, ולא להסיח דעת מזה בכל שלב קטן בהעבודה: להתאים הגרפיקה להטיפוגרפיה, ולא להיפך!

קשה לי להגיד ספציפי, אבל אם תעשה את העבודה שהעלית עם מחשבה כזה, זה יהיה באמת יפה.

• הוסף לסימניות
יפה!! מרשים ביותר.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
קצת צל של הוילון על העמודים ולהרחיק טיפה הטקסט מהעמודים (או להיפך).

• הוסף לסימניות
פונטגרפר - תודה
הערה חשובה מאד

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

להרחיק את העמודים מהטקסט שיהיה רווח משני הצדדים.

קצת צל לעמודים, ואולי השתקפות לעמודים ברצפה. הוילונות קצת מדי הרבה לדעתי.

עוד משהו קטן. הוילונות בין העמודים לא כ"כ טבעי לדעתי. לא ראיתי שיש באיזשהו מקום וילונות בין עמודים בצורה הזאת. היה פה בפורום לאחרונה דוגמא כזאת והיא גם לא מצאה חן בעיני.

• הוסף לסימניות
מאד יפה. (הגובה קצת מסחרר, זה לא כ"כ נהוג בסגנון הזה.)
ואת העמודים באחד הצדדים אפשר לסובב, כדי שהצל למעלה יהיה לכיוון השני.

• הוסף לסימניות
העמודים עקומים :)

מודעה חמודה. תתני קצת צבע לעמודים.תורידי מהוילון קצת.
בקיצור תתני לזה ליטוף אחרון.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
פונטגרפר, כל מילה פנינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המביט;50695:
מאד יפה. (הגובה קצת מסחרר, זה לא כ"כ נהוג בסגנון הזה.)
ואת העמודים באחד הצדדים אפשר לסובב, כדי שהצל למעלה יהיה לכיוון השני.

למה אתם מתכוונים ב"הצל למעלה"?

• הוסף לסימניות
היי דיני,
מקסים!!!!
את יודעת, רואים שעשית את זה לאמריקה, ולא לכאן.
הסגנון קצת מצועצע - פרחים, גיטרות, המון צבעוניות. בארץ לא אוהבים את זה כל כך. באמריקה יותר. (אני מתכוונת לציבור החרדי בניו יורק - ברוקלין, מונסי)
בכל אופן זה יפה מאד!
אהבתי את העימוד של הטקסט. זורם יפה, מרווח, שיווי משקל לאורך כל המודעה.

• הוסף לסימניות
קצת מידי אדום בעיניים, לדעתי להוריד קצת מהאדום למעלה

• הוסף לסימניות
כן, אנחנו מכירות. מן הסתם את מנחשת...
אם לא, אשלח לך מייל. בעצם, אשלח לך בכל מקרה.
מסכימה איתי לגבי הבדלי הסגנונות?

• הוסף לסימניות
או-הו..
לקח לי הרבה מאד זמן להתרגל לסגנון הישראלי.
ועד שהתרגלתי... כמעט כל הלקוחות שלי הפכו להיות חוצניקים.. :0)

בכל מקרה - לגבי זה שאני לא רואה את העבודות מודפסות - אני אכן רגילה לזה. אני מבקשת מרוב הלקוחות (כשזה אפשרי) שישלחו לי אח"כ אחד בדואר. בכל אופן "אינה דומה ראיה.." ואני לומדת מההדפסות מה יצא טוב ומה לא - להבא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה