כללי חוות דעתכם מודעת פרסום - אם וילד

• הוסף לסימניות
לא מובן לי מדוע הוסרה המודעה? זה צנזור או תקלה?
בכל אופן אני מעלה אותה שוב עם קצת שינויים:

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 107.8 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;216737:
1. המקום הזה מיועד בעיקר לאמא של התינוק, ואליה הוא פונה.
2. התמונות המופיעות במודעה הן של המקום עצמו, שעבר שיפוץ רציני. אכן, רמה של בית מלון...

ברור.

המקום מוכר היטב לבניברקית שכמוני.

אך אני, כאמא שבלתה כבר מספר פעמים בבתי החלמה ב"ה, למרות שאני מצפה למקום משופץ, אני מחפשת בית החלמה ולא בית מלון. ואינני היחידה, כמדומני.

התמונות מקסימות והעיצוב נהדר. רק נראה לי ששכחו את התינוק בדרך..

• הוסף לסימניות
דוקא אני כאמא שרוצה לנוח אחרי הלידה, שמחה שיש מקום בשבילי ושהתינוק מטופל בידיים טובות.

• הוסף לסימניות
אהבתי את העיצוב ואהבתי את התמונות (עיצוב פנים מושקע!) אבל ביחד הם לא מסתדרים!!!
העיצוב בסגנון מאוד סולידי ונקי, בצבעים נקיים ופסטליים - תינוקיים משהו - סימן של התחלה.
ואילו התמונות - צהבהבות מאוד - נראות ענתיקה - וממש לא מתחברות לסגנון העיצוב של המודעה עצמה.
אולי כדאי לעשות תיקוני צבעים לתמונות בCS4? הבנתי שיש שם אפשרות לתיקוני צבעים ללא "שריפת" האיזורים הבהירים והכהים בתמונה. הרי הצבעים האמיתיים הם, לדוגמא בתמונה הימנית, ספה לבנה, פרקט עץ בהיר, קיר קרם בהיר (כמדומני) - וכל הבהירות והנקיות הזו יכולה להשתלב נהדר בנקיות של העיצוב הנוכחי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
...

בוקר טוב
המודעה יפה מאוד, מושכת ומעניינת.

לגבי התמונות - אני אוהבת תאורה צהובה, זה נותן אווירה של חמימות
ולי זה לא כ"כ מפריע.

• הוסף לסימניות
מדהים
מושך ומזמין!!!!!
אין ביקורת!!!!

• הוסף לסימניות
וואו, מה קרה מאורות? יש לך מצב רוח?

:)

• הוסף לסימניות
מאד יפה!
הייתי משנה את הפונט למשהו יותר מפנק, איכשהו הפינות הדוקרות שלו לא מסתדרות לי.

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה! הייתי מחליפה חלק מן התמונות לנושאים אחרים כמו אוכל, תינוקיה ולא רק תמונות של החדרים. אבל העיצוב הכללי ממש יפה!

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה בצבעים נהדרים. חוץ מהתכלת
הייתי מחליפה את התכלת לגוון של חום שמשדר חמימות (גם את הלוגו)

חוץ מזה אפשר אולי לרשום : מגיע לך להתפנק.
אולי זה נשמע יותר נדוש אבל כ"כ הרבה נשים שיש להן בבית הרבה ילדים
הולכות אחרי הבית חולים הביתה כי לא יסתדרו בלעדיהן. ונכון יהיה קשה בלעדיהן אבל הן חייבות את זה לעצמן ולמשפחתן כדי לחזור הביתה עם סבלנות לטפל במשפחה הגדולה. אז כן, מגיע לך להירגע!

• הוסף לסימניות
את המיטה רואים 3 פעמים
וגם הלוגו של אם וילד חייבים לשנות, משהו לא ברור באות "א" וגם האות "ל"
מה דעתך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טל;217170:
את המיטה רואים 3 פעמים
וגם הלוגו של אם וילד חייבים לשנות, משהו לא ברור באות "א" וגם האות "ל"
מה דעתך?

לא אני עשיתי את הלוגו. הוא ישן ואכן טעון שיפור רציני, אבל לא בקשו ממני את זה.

• הוסף לסימניות
הלוגו הוא הלוגו של אם וילד מאז שהוא נוסד,אם לא טעיתי.
מודעה מקסימה! הייתי מחליפה חלק מן התמונות לנושאים אחרים כמו אוכל, תינוקיה ולא רק תמונות של החדרים.
אני חושבת שאין כמעט אמא שלא מכירה את אם וילד.
התינוקיה האוכל וכל השאר.
אם אני מבינה בפרסום נוכחי התכוונו להדגיש את שינוי מראה פני החדרים ולכן הוא זה שמודגש בתמונות.

• הוסף לסימניות
מדהים ביותר
רק הלוגו השחור מדי צועק
אולי צבע קצת יותר עדין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה