כללי חוות דעתכם עבור גרפיקה של מחברת מעוצבת

• הוסף לסימניות
הוצאתי השנה מחברת מעוצבת לילדי הגן, הפנים מורכב מאותיות א ב עם מקום לכתיבה ולציור.+ מדבקות. אני צריכה שהשער יתאים לבנים ולבנות, אשמח לחוות דעתכם על הגרפיקה
לפני הדפסה נוספת
אשמח לחוו"ד עבור מי שמבין במחירים: 4 ש"ח. זול/יקר?

קבצים מצורפים

• עטיפה מחברת.jpg
    עטיפה מחברת.jpg
    KB 874.9 · צפיות: 16
  • 1.jpg
    KB 735.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מתוק!!!

העיגול והחוטים מעל המסגרת של שיעורי הבית שלי - מיותרים.

• הוסף לסימניות
בעטיפה הצבעונית הכריכה האחורית האות מ' בפונט שונה
שיועורי הבית שלי לצמצם רווח בין השורות
את "המחברת הראשונה של" להעלות קצת למעלה לחלל הריק
"צבעו כל אות שלמדתם" מיותר הם לא יוכלו לקרוא את ההוראה
וגם אם הגננת או האמא תקריא זה יהי לפעמיים שלוש לא יותר
ומה שיוקף בסוף זה 5 אותיות.
המקום לשים את תמונת הילד שיהי יותר גדול שיוכלו בגן להבחין של מי המחברת
הרי לקרוא הם לא יודעים
שאפו על הרעיון הזה!

הצבעים מקסימים ומגרים והאיורים מתוקים ממש!

הש"ל
לצמצם מרווח בין שורות
שורות ברקע לדקק ולעשות בשקיפות
צריך שם לשפר משהו,
לא ברור לי מה אבל כרגע זה נראה לא מקצועי,
לשנות קומפוזיציה בתור התחלה

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההשקעה בתגובה. עזר לי מאוד.
הדף שער הועלה בפורמט JPAG ולכן הוא לא ממש ברור. באמת הוא יותר בהיר והשחור הוא בעצם גווני אפור שונים והקווים חדים יותר.
"נצבע כל אות שלמדנו" - זה בשביל החזרה והבדיקה מה כבר למדנו, אפילו רק בשביל לעבור על זה מידי פעם ולשנן או רק החשיפה לסדר א-ב
רוב תודות

• הוסף לסימניות
מתוק מאוד!
שימי לב למ' ולע' שנראים גדולים יותר.
כתבת שזה מיועד גם לבנים וגם לבנות, נראה לי שמצד הבנים לא כל כך ירצו שיהיה איור של בת, גם אם זה רק איור - יש מקומות שממש מקפידים על זה.
בקשר למחיר: לא הבנתי אם זה מחברת שלמה או רק כריכה. אם זה רק כריכה המחיר לכריכות בחנויות נע בסביבות שקל-שקל וחצי לכריכה.

• הוסף לסימניות
הבת בקושי נראית. והיא בכריכה אחורית.מי שממש מתעקש יכול לקשקש בארטליין.
המחיר למחברת שלמה. 64 עמוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה